Allround fietsverhuurder op Ameland (incl. huisvesting)

Tussenjaar en op zoek naar een veelzijdige baan? Lees dan snel verder! Als allround medewerker fietsverhuur zul jij je bij Fietsverhuur Kiewiet namelijk niet snel vervelen!

Publicatiedatum: 5 jun 2023
30 mei 2023
Ameland
9163 GV
38 - 40 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Onbezorgd fietsen op Ameland, daar doen wij het voor. Jouw hulp als fietsverhuurder is onmisbaar in onze service!

Tussen aankomst en vertrek van de veerboten zorg jij er samen met jouw collega’s voor dat fietsen en bagage bezorgd én opgehaald worden bij de hotels en vakantiehuizen. Reserveringen van de fietsen en accessoires worden gedurende de gehele dag op tijd verwerkt en klaargezet bij de verschillende vestigingen.

Retour gekomen fietsen worden schoongemaakt, geïnspecteerd en klaargezet voor de verhuur. Schade of defecten worden snel en vakkundig hersteld door onze fietsmonteurs.

Wat we van jou verwachten

Van onze allround medewerker verwachten wij dat je goed kunt werken in teamverband en klantvriendelijk en stressbestendig bent.

Je werkt zorgvuldig en secuur zodat alle administratieve handelingen die tot je taken behoren correct uitgevoerd worden. Vanaf telefonische en e-mail reserveringen t/m de uitgifte van fietsen op de vestiging.

Als je in bezit bent van rijbewijs B of BE, dan kun je ook ingezet worden voor het vervoeren en bezorgen van fietsen en bagage.

Wat we je bieden

Wij bieden jou een afwisselende baan in een modern bedrijf! Je gaat werken op de hoofdvestiging met een altijd veranderend uitzicht op het wad. Als allround medewerker ontvang je een goed salaris, gebaseerd op jouw leeftijd, kennis en ervaring.

Heb je geen eigen huisvesting op Ameland, maar wil je wel graag bij ons werken? Geen probleem, wij hebben woonruimte!

Wie we zijn

Fietsverhuur Kiewiet is gevestigd op het mooie Waddeneiland Ameland. Als familiebedrijf zijn wij al drie generaties een vertrouwd adres in Nes en omgeving. Onze grootste vestiging bevindt zich aan de voet van de veerdam, op slechts 300 meter vanaf de veerbootterminal en onze nevenvestigingen bevinden zich op camping Duinoord en in het centrum van het dorp Nes.

Informatie sollicitatie

Ineens heb je het, je wordt fietsverhuurder op Ameland! Wij zoeken leuke collega's voor de zomervakantie, het naseizoen maar ook voor het gehele jaar! Lijk het jou leuk om bij ons te komen werken dan ontvangen wij graag jouw reactie!

Voor vragen, informatie of een sollicitatie kun je contact opnemen met Jeroen
Kiewiet. Telefonisch of via WhatsApp op 0519-542130 en per mail: info@fietsverhuurkiewiet.nl

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden