Afwasser Strandpaviljoen Paal 17 Texel

Weet jij van aanpakken en ben je niet bang voor een vuile vaat? Kom werken als afwasser bij Paal 17.

Publicatiedatum: 4 jun 2023
1 jun 2023
Texel
1796AZ
38 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

In deze functie was je af en maak je serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmaterialen gereed voor gebruik. Je maakt hierbij gebruik van een automatische was-/spoelmachine, maar verricht ook handmatige werkzaamheden (bijvoorbeeld afspoelen, poleren). Daarnaast verricht je overige voorkomende opruim- en schoonmaakwerkzaamheden in de keuken.

Wat we van jou verwachten


  • Je hebt een positieve instelling en werkhouding

  • Je bent enthousiast, gemotiveerd, collegiaal, stressbestendig en flexibel

  • Je bent bereid om op wisselende tijden en dagen te werken

Wat we je bieden


  • Een unieke werkomgeving

  • Een baan in een gezellig team

  • Een full- en parttime functie met een passend salaris

  • Aanvang per direct / in overleg

  • Bij gebleken geschiktheid kans op jaarbetrekking

  • Goede arbeidsvoorwaarden

  • Woonruimte/slaapplaats in overleg beschikbaar

Wie we zijn

Werken bij een bruisend horeca bedrijf waar altijd wat te beleven valt? Paal 17 is op zoek naar leuke collega’s met een voorliefde voor de horeca!

Proeven van de zomer, je doet het bij Paal 17 Zomers op Texel. Zachte loungemuziek, een trendy interieur, lekkere cocktails en wereldgerechten op de kaart, dat is Zomers! Zomers staat vanaf eind maart tot oktober op Paal 17. Hier proef je altijd een relaxt en zomers sfeertje, verleidelijk genoeg om tot ver ná zonsondergang te vertoeven.

Genieten van Texel doe je natuurlijk aan zee, om precies te zijn bij Paal 17 Aan Zee. We hadden geen treffendere naam kunnen bedenken voor ons duurzame paviljoen. Een dagje strand is hier ongeacht het seizoen een succes. Eyecatchers zijn de robuuste bar en de life cooking die in de winter wordt omgetoverd tot winterbakkerij waar de lekkerste taarten, wafels, crêpes en poffertjes worden bereid.

Onze paviljoens op het Texelse strand zijn bij uitstek geschikt voor feesten of partijen. Met onze prachtige foodtruck en heus mini paviljoen verzorgen wij uw feest of partij met een vleugje zomers aan zee nu ook op locatie.

Informatie sollicitatie

Reageren?: stuur je sollicitatiebrief en cv via onderstaande sollicitatiebutton of naar: chefkok@paal17.com

LET OP! Wij reageren ALTIJD op sollicitaties maar onze email komt wel eens in de spambox terecht, dit voornamelijk bij gebruikers van een Gmail of Hotmail/Live account. Mocht je na enkele dagen nog niets van ons hebben gehoord, kijk dan even in je spambox want er is een grote kans dat ons antwoord daar te vinden is!

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden