Top kok strandpaviljoen!

Toe aan een ander uitzicht? Voor een strandpaviljoen op Ameland zoeken wij een kok die ons paviljoen op de culinaire kaart komt zetten en vanaf juni/juli tenminste tot einde seizoen of langer op Ameland wil blijven werken.

Publicatiedatum: 28 mei 2020
1 jun 2020 - 1 jun 2021
Ameland
9162EV
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Ben jij op zoek naar een leuke en inspirerende werkomgeving, werk je graag met verse producten en is een mooie presentatie van de gerechten helemaal jouw ding? Voor de keukenbrigade van dit strandpaviljoen hebben wij per juni/ juli 2020 plaats voor een Chef en / of Sous- Chef (m/v)

Ons strandpaviljoen complimenteert de mooie uitzichten over de strand en zee met de heerlijkste gerechten waarvan jij de gasten van mag laten genieten.

Wat we van jou verwachten

Onze toekomstige collega beschikt over een goede staat van dienst als zelfstandig werkend kok en beschikt over de vaardigheden om als sous of chef te starten.

Wat we je bieden

Een afwisselende baan bij één van de mooie en goed bezochte strandpaviljoens van Ameland.
Je werkt in een divers en gemotiveerd team in een altijd gezellige werkomgeving met uitzicht op de Noordzee en het strand.

Een (jaar)contract, goede beloning en veel mogelijkheden voor creativiteit en ontwikkeling binnen het bedrijf. Kost en inwoning zijn aanwezig in de vorm van een kleine studio, vraag ons naar de mogelijkheden.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email: info@waddenvacatures.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid