Texelaars opgelet! Parttime receptionist(e)

In de duinen van Texel aan de rand van De Koog staat het grootste en mooiste hotel van de Waddeneilanden. Met een ruime moderne keuken en een prachtig restaurant in een zeer eigentijds jasje in een professionele omgeving.

Publicatiedatum: 22 jul 2021
23 jul 2021 - 1 jul 2022
Texel
1796AD
24 uur
MBO
parttime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Voor ons front office team zoeken we een nieuwe collega. Je werkt samen in een ervaren en professioneel team waar je als nieuwe collega met open armen ontvangen zult worden. Je draait wisselende diensten tussen 07:00 en 23:00 uur, ook in de weekenden. Je bent het aanspreekpunt voor onze gasten, maakt reserveringen en zorgt ervoor dat alles voor onze gasten geregeld wordt.

Wat we van jou verwachten

je houdt van de dynamiek van de hotelomgeving, waarbij je altijd met meerdere dingen tegelijk bezig bent. Bij voorkeur heb je al enige ervaring in de hotelbranche door scholing of werkervaring en ben je zoek naar een baan waar je de komende jaren met plezier naar toe gaat. Je zet het belang van onze gasten voorop en vindt het leuk om ze in de watten te leggen. Daarnaast spreek je een woordje Duits en Engels.

Wat we je bieden

Een goed salaris bij een hotel waar alles goed geregeld is. We vinden je ontwikkeling belangrijk en bieden regelmatig trainingen en workshops aan. Je werkt 3 dagen per week.

Wonen op Texel op termijn is een voorwaarde. Tijdelijke inwoning in onze personeelsvilla is in overleg mogelijk.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email op info@waddenvacatures.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 10 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid