Terras topper (weekenden en vakanties)

Scholieren en studenten opgelet! Wil jij bruisen in de bediening op Ameland? Wij bieden een leuke horeca baan voor weekenden vakanties!

Publicatiedatum: 20 jun 2021
15 jun 2021 - 31 aug 2021
Ameland
9164KL
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Dit leuke restaurant te Buren Ameland is op zoek naar gezellige versterking binnen het bedieningsteam. Als medewerker bediening draai je afwisselende diensten, overdag een lekkere drukke lunch op het zonnige terras en 's avonds diner in het restaurant. 's Zomers bruist het tot avonds laat van de gezelligheid, aan de bar of op het terras kun je heerlijk genieten van een hapje en een drankje.

Scholieren en studenten opgelet, wij bieden een leuke horeca baan voor weekenden vakanties! Omdat het een baan op Ameland betreft wordt onderdak voor jou geregeld, vlak bij het eetcafé bevindt zich een leuk appartement.

Wat we van jou verwachten

Wij zijn per direct op zoek naar één of meer medewerkers van 18 jaar of ouder met enige horeca-ervaring.

Beheers je de Nederlandse taal uitstekend en Duits of Engels redelijk tot goed? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat we je bieden

Wij bieden een salaris conform horeca CAO aan, het aantal te werken uren wordt in overleg bepaald. Er is nette woonruimte beschikbaar op loopafstand van het bedrijf.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Wij komen graag in contact met scholieren en studenten die het leuk vinden om weekenden en vakanties in de horeca op Ameland te werken.

Heb jij zin in een leuke baan op Ameland? Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email op info@waddenvacatures.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 10 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid