Teamleider supermarkt (met privé appartement)

Bij ons wordt het ritme bepaald door de aankomst van de boot. Is het niet de gezellige drukte van winkelende toeristen dan wel de aankomst van de vracht. Er is altijd wat te doen en het is nooit saai! Wij bieden jou een geweldige tijd op Terschelling!

Publicatiedatum: 22 mei 2022
1 jun 2022 - 1 jun 2023
Terschelling
8894KE
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Maak van klanten fans als Teamleider!De geleverde vracht met je team zo snel en efficiënt mogelijk in de schappen krijgen. Appeltje-eitje, toch?Wel als het aan jou ligt! Je plant en verdeelt de werkzaamheden, stuurt de vulploeg aan en zorgt dat onzewinkel op Terschelling er altijd top uitziet. Zo kan de klant zorgeloos boodschappen doen. Het team van onze winkel wacht op je.Je motiveert mensen, spot talent en helpt je team het beste uit zichzelf te halen.Je schakelt daarbij moeiteloos tussen het aansturen van onze hulpkrachten,Spaanse uitzend collega's of ervaren vers specialisten. Je hebt oog voor commercie maar ook voor het proces en het borgen hiervan.

Wat we van jou verwachten

Onder jouw leiding is de winkel altijd netjes bevoorraad.Jij zorgt ervoor dat het rooster wordt gemaakt en het werk is ingepland.Daarvoor inventariseer je ook de vracht die binnenkomt en de winkelvoorraad.Zo kan de vulploeg gelijk aan de slag en weet iedereen wat er verwacht wordt.Als jij uitlegt wat er op de planning staat zijn de taken meteen helder.Heeft iemand toch nog vragen, dan heb je daar begrip voor en leg je het nog een keer uit.Jouw team weet dat ze bij jou terecht kunnen. Als Teamleider draag je bij aan de leukste boodschap met het:

  • Leidinggeven aan alle collega's en assisteren van de ondernemers.
  • Bekijken welke vracht binnenkomt om aan de hand daarvan te plannen wat er die dag moet gebeuren.
  • Inplannen van de werkzaamheden en welke medewerkers daarmee aan de slag gaan.
  • Herkennen en ontwikkelen van talenten in het team en de teamsfeer.
  • Ondersteunende proces taken uitvoeren, borgen en optimaliseren.

Wat we je bieden

Maak jij een nieuwe start op Terschelling?Op Terschelling is het naast fijn werken ook fijn wonen. Wij hebben een zelfstandig appartement voor je zodat je je op je vrijedag lekker kunt terugtrekken of van de prachtige natuur kunt genieten.

Dit is een baan voor het hele jaar en er zijn volop groeimogelijkheden. Naast een mooi salaris bieden wij een verhuisvergoeding,reiskosten en eventuele opleidingsmogelijkheden.

Wie we zijn

In onze seizoen winkel is het nooit saai. In de zomer behoren we tot de 'grootste' van Nederland:op onze minimale vierkante meters draaien we topomzet met een groot vakantie-krachten-team.Echte topsport dus. In de winter zijn we nog meer lokaal betrokken en willen we klanten voor onswinnen en hun verwachtingen overtreffen. Als supermarkt staan we midden in de samenleving. Onze drive? Zorgen voor een glimlach op het gezicht van de klant, elke dag opnieuw. En onze werksfeer?die beschrijf je het best als dynamisch, gezellig, open en resultaatgericht.We staan voor elkaar klaar en bundelen onze krachten. Welkom bij ons familiebedrijf!

Informatie sollicitatie

Heb jij (bij voorkeur) een afgeronde Hbo-opleiding, relevante (leidinggevende) werkervaring enben jij bereid te verhuizen naar Terschelling? Dan ben jij misschien wel de aanvoerder die wij zoeken!

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of whatsapp.

of via onderstaand formulier

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid