Taxichauffeur Schiermonnikoog m/v

Hou jij van het lekkere vakantiegevoel van Schiermonnikoog, kun jij goed omgaan met verschillende doelgroepen en ben je gek op autorijden? Dan is de functie van allround chauffeur echt wat voor jou!

Publicatiedatum: 2 apr 2020
1 mei 2020 - 1 apr 2021
Schiermonnikoog
9166LT
16 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Zoek jij een leuke baan waar geen dag het zelfde is en het contact met mensen centraal staat? Word Taxichauffeur op Schiermonnikoog!

Als chauffeur personenvervoer ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van passagiers van en naar diverse bestemmingen. Je zorgt ervoor dat passagiers op tijd worden gebracht en gehaald en dat de ritten op een prettige en veilige wijze verlopen. Daarnaast draag je zorg voor de bagage van passagiers en neem je toeristen mee over ons prachtige eiland. Ook het vervoeren van aanhangers en andere bagage items horen erbij.

Wat we van jou verwachten

Achtergrond of opleiding vinden wij niet belangrijk. Inzet en motivatie wel. Als allround chauffeur ben je servicegericht, dienstverlenend en representatief.

Verder zoeken wij collega’s die:


  • Een geldig rijbewijs B hebben;

  • In het bezit zijn van een geldige chauffeurspas Taxi (of bereid zijn deze te behalen);

  • Affiniteit hebben met het vervoeren van bijzondere doelgroepen;

  • Flexibel inzetbaar zijn doordeweeks en in de weekenden (volgens rooster tussen 7.00 uur en 24.00 uur);

  • Bij voorkeur de Engelse en Duitse taal beheersen;

  • Stressbestendig zijn.

Wat we je bieden

Een leuke en afwisselende baan, vele vrolijke gezellige ritten, rijdend op het mooiste plekje van Nederland! Gemotiveerde, gezellige collegiale werksfeer! Salariëring volgens de CAO taxivervoer.

Wij bieden een baan voor bepaalde tijd aan voor het gehele seizoen maar ook voor weekenden of (school)vakanties). Bij gebleken geschiktheid behoort een parttime jaarcontract tot de mogelijkheden. Ben je nog niet in bezit van een Taxi pas, geen nood wij faciliteren de opleiding!

Ben je woonachtig aan het vaste land en wil je graag bij ons komen rijden, wij regelen jouw overnachting op Schiermonnikoog!

Wie we zijn

Taxi Boersma zorgt voor veilig en comfortabel vervoer over het hele eiland. Alleen of met een groot aantal personen, bagagevervoer of vervoer van uw aanhanger wij verzorgen iedere vorm van vervoer van en naar iedere bestemming op Schiermonnikoog. Taxi Boersma; van taxivervoer tot beach en safari tours!

Informatie sollicitatie

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met ons of solliciteer direct via onderstaand formulier.

Robert en Wendy
Taxi Boersma VOF
Schiermonnikoog
Tel. 0519 531010
info@taxi-boersma.nl

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden