Supermarkt medewerkers (werken + wonen op Terschelling)

Bij ons wordt het ritme bepaald door de aankomst van de boten. Is het niet de gezellige drukte van winkelende toeristen dan is het wel de aankomst van de vracht. Er is altijd wat te doen en het is nooit saai! 

Publicatiedatum: 28 mrt 2023
4 apr 2023
Terschelling
8894KE
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Klantvriendelijkheid schrijf jij met een grote K. Jij verplaatst je in de Klant. Jij wilt de producten op je afdeling allemaal kennen, omdat je de Klant goed wilt informeren. Tevreden ben jij pas als je merkt dat een Klant tevreden is. Jij wilt voor klantvriendelijkheid geen 9 scoren, maar een 9,5. Jij denkt elke dag dat het nóg beter kan.Ben jij zo iemand? Dan zoeken we jou voor één van onderstaande functies:

Verkoopmedewerkers: fulltime
Als verkoopmedewerker maak je het onze klanten voor 100% naar de zin. Samen met je collega’s stel je de klanten centraal en doe je je uiterste best om hun wensen te vervullen. Je zorgt dat er altijd voldoende producten aanwezig zijn. Dat ze perfect gepresenteerd worden. En dat je weet wat elk product inhoudt. Deze functies zijn geschikt voor zowel Nederlandse als buitenlandse kandidaten. Als verkoopmedewerker kun je op verschillende afdelingen ingezet worden, momenteel zoeken wij met spoed een medewerker voor de AGF (Aardappelen, Groente en Fruit).

Assistent Bakkerij 32-40 uur per week
Je helpt hier met het produceren van voornamelijk koek en cake en assisteert de bakkers bij hun werkzaamheden. Werktijden zijn in overleg tussen ongeveer 6.00 en 14.00. Ook geschikt voor collega's die de Nederlandse taal nog niet beheersen.

Caissières 24 tot 40 uur per week
Voor deze functie zijn wij op zoek naar Nederlandstalige verkoopmedewerkers die het seizoen of het gehele jaar kunnen komen werken. Gratis woonruimte, minimale leeftijd is 16 jaar, we hebben geen maximum leeftijd

Vakantiewerk:
Voor onze winkel op Terschelling zoeken wij verkoopmedewerkers kassa/ caissières voor de schoolvakanties. Voor deze vakantiebaan is beheersing van de Nederlandse taal een vereiste.

Wat we van jou verwachten

Jij bent iemand die 100% aandacht heeft voor de klant. Je bent iemand die graag een stapje extra zet. Je wilt het beste uit jezelf halen en dus wil je nieuwe dingen leren. Jij stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar. Jouw inspanningen verdienen mooie resultaten. Dat ben je waard. Je denkt graag mee over hoe het nóg beter kan voor de klant. En je denkt in kansen om resultaten te verbeteren en omzet te verhogen.

Samen. Ondernemen. Voel jij je hiertoe aangetrokken? En voldoe je aan het functieprofiel? Dan zijn we heel benieuwd naar jouw sollicitatie!

Wat we je bieden

Een salaris conform het uitstekende CAO levens middelen met 19 ATV dagen! Jouw salaris wordt definitief vastgesteld op basis van leeftijd en ervaring. Het in de vacature vermelde salaris is conform de functiegroep A0 voor iemand van 21 jaar. Beschikbaarheid van minimaal 4 weken is gewenst, jaarcontract is bespreekbaar.

  • Je verblijft in ons personeelshuis (eigen slaapkamer) de vergoeding hiervoor beperkt zich tot slechts twee uur werken per week.
  • We nemen ook parttime collega's aan, dus volg je online lessen, studeer je een of meerdere dagen per week of heb je gewoon veel tijd nodig voor je hobby? alles is bespreekbaar!
  • Onze vacatures zijn ook geschikt voor vrienden en koppels; hoe leuk is het wanneer je met bekenden kunt samenwonen en werken op Terschelling?!

Voor meer info en vragen, bel of mail gerust!

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email via info@waddenvacatures.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid