Supermarkt medewerkers (werken + wonen op Terschelling)

Bij ons wordt het ritme bepaald door de aankomst van de boten. Is het niet de gezellige drukte van winkelende toeristen dan is het wel de aankomst van de vracht. Er is altijd wat te doen en het is nooit saai! 

Publicatiedatum: 29 sep 2023
Terschelling
8894KE
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Voor de bakkerij en supermarkt zijn wij op zoek naar Nederlandstalige medewerkers voor het naseizoen! Wij zoeken kandidaten die vanaf september minimaal acht weken of langer kunnen blijven werken. Er is voldoende werk om de gehele winter of volgend seizoen te blijven werken.

Wij zoeken medewerkers voor de volgende afdelingen:

 • Kassa host
 • Verkoopmedewerker Slagerij & Vleeswaren
 • Verkoopmedewerker AGF
 • Verkoopmedewerker Bakkerij
 • Banketbakker
 • Vulploegleider
 • Medewerker Proces

Wat we van jou verwachten

Jij bent iemand die 100% aandacht heeft voor de klant. Je bent iemand die graag een stapje extra zet. Je wilt het beste uit jezelf halen en dus wil je nieuwe dingen leren. Jij stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar. Jouw inspanningen verdienen mooie resultaten. Dat ben je waard. Je denkt graag mee over hoe het nóg beter kan voor de klant. En je denkt in kansen om resultaten te verbeteren en omzet te verhogen.

Samen. Ondernemen. Voel jij je hiertoe aangetrokken? Dan zijn we heel benieuwd naar jouw sollicitatie!

Wat we je bieden

Een salaris conform het uitstekende CAO levens middelen! Jouw salaris wordt definitief vastgesteld op basis van leeftijd en ervaring. Het in de vacature vermelde salaris is conform de functiegroep B0 voor iemand van 21 jaar. Beschikbaarheid van minimaal 8 weken is gewenst, jaarcontract is bespreekbaar.

 • Wij bieden altijd minimaal 32 uur per week. 
 • Ervaring is niet nodig. Alle leeftijden vanaf 16 jaar zijn welkom (mits onze woonruimte dit toelaat qua samenwonen combinaties).
 • Bij ons kun je supervoordelig wonen (slechts 3 uren per week!) en heb je in de winter een eigen kamer!
 • We nemen ook parttime collega's aan, dus volg je online lessen, studeer je een of meerdere dagen per week of heb je gewoon veel tijd nodig voor je hobby? alles is bespreekbaar!

Voor meer info en vragen, bel of mail gerust!

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email via info@waddenvacatures.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid