Stage Werving en Selectie

Vacature Stage Personeelszaken / Werving en Selectie Medewerker

Publicatiedatum: 21 sep 2023
Vlieland
899BV
32 - 36 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wil jij een stage op een unieke locatie, inclusief kost en inwoning en ben jij geïnteresseerd in personeelszaken? Op Vlieland zoeken wij een stagiair(e) in 2023, fulltime voor het liefst minimaal 5 maanden. Korter is ook mogelijk in overleg.

Werken voor personeelszaken bij WestCord Vlieland

Een telefoontje met een kandidaat, mailen met een uitzendbureau, sollicitatiegesprekken voeren, een appje van de manager, wekelijkse meetings, ontvangst bij de boot én ga zo maar door, jij wilt graag alles doen en leren op het gebied van werving en selectie!

WestCord Hotels heeft op Vlieland twee hotels en een strandpaviljoen; WestCord Hotel de Wadden, WestCord Strandhotel Seeduyn en Strandpaviljoen ’t Badhuys. Onze Werving en Selectie Medewerker is verantwoordelijk voor het aannemen van nieuw personeel voor alle afdelingen van de drie locaties en voor het ontvangst van onze nieuwe collega’s op Vlieland. Zij kan in de drukke maanden wel wat hulp gebruiken. Bij WestCord Hotels staat onze ‘kandidaat experience’ hoog in het vaandel. Het juist behandelen van onze sollicitanten en het welkom laten voelen van alle nieuwe collega’s zijn hierbij belangrijke taken. Ook zijn we altijd op zoek naar nieuwe creatieve ideeën op het gebied van personeelszaken en werving en selectie, denk jij met ons mee?

Je wordt rustig ingewerkt en zult daarna al snel als Werving en Selectie Medewerker mee mogen draaien, met je eigen verantwoordelijkheden. Jij vindt het leuk om veel met mensen in contact te zijn en draait je hand niet om voor een drukke werkdag met veel afspraken.

Hoe ziet jouw stage dag eruit?

’s Ochtends begin je samen met de Werving en Selectie Medewerker aan het schrijven van je takenlijst voor die dag, met een kopje koffie uiteraard. De mailbox en Whatsapp bijwerken zijn de eerste taken.

Dan beginnen de eerste afspraken: online sollicitaties, wekelijkse meetings met de managers, belafspraken met kandidaten, het regelen van de inschrijvingen, nieuwe collega’s ophalen van de boot en rondleiden op locatie. Tussendoor een lekkere lunch en dan verder met de dagelijkse taken, het behandelen van de kandidaten. Geen dag is hetzelfde en voor je het weet zit je werkdag er alweer op. Kortom, alles vanaf het eerste contact met de kandidaten tot en met het ontvangst op Vlieland van de nieuwe collega’s regelen wij.

Naast het werken bij WestCord Vlieland, zijn wij ook opzoek naar iemand die bij ons team past. Iemand die met ons op een terrasje gaat zitten, iemand die het leuk vind om nieuwe mensen te leren kennen, vrije uren graag op het strand te vinden is. Want naast dat we collega’s zijn, zijn we ook een hechte familie bij WestCord.

Wat we van jou verwachten


 • Je volgt een relevante gastgerichte MBO/HBO opleiding.

 • Je zoekt een stage voor minimaal 20 weken (mocht je een kortere stage periode hebben gaat dit in overleg)

 • Gastvrij, open en spontaan: Dit zijn jouw eigenschappen!

 • Jij staat ervoor open om het avontuur op Vlieland aan te gaan!

 • Dat extra stapje, speciale welkom en persoonlijke aandacht geef jij aan elke kandidaat!

 • Je hebt een flexibele instelling en géén 9 tot 5 mentaliteit.

 • Samen met jouw collega’s maak jij van elke dag een nieuw avontuur.

Wat we je bieden

 • Groeikracht: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien.
 • Interne kost en inwoning
 • Betrouwbaarheid: Salaris altijd op tijd volgens de CAO normen, daarnaast bouw je ook vakantie uren en vakantiegeld op.
 • 30/30 Member: Naast het salaris, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels// 30% korting op WestCord producten // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // een medewerkers bonus wanneer jij een nieuwe collega aandraagt // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie.
 • Aanbrengbonus: Een netto bonus van 250 euro, wanneer je voor ons een nieuw personeelslid vindt!
 • Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.
 • Goede regeling voor nabestaanden- en aanvullend ouderdomspensioen.
  Heb jij het WestCord DNA in je?! Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen!

Wie we zijn

Strandhotel Seeduyn ligt aan het strand. Vlieland is een toeristisch eiland met grote witte stranden en een gezellig dorp, met de nodige kroegen. In de zomer wordt het wel Vliebiza genoemd, in de winter is het vooral een plek om met jouw collega’s te genieten van de ons-kent-ons gezelligheid. Daarnaast heeft Vlieland ook prachtige natuur.

Werken bij WestCord betekent niet alleen maar rennen en zweten tijdens je shift. Want, naast een harde werker, zijn wij ook op zoek naar iemand die met ons de zee induikt, iemand die het leuk vind om nieuwe mensen te leren kennen, vrije uren zonnend of surfend door te brengen op het strand, iemand die de werkdag af wil sluiten met een gezellige borrel of een kampvuur op het strand! Want naast dat we collega’s zijn, zijn we ook een hechte familie bij WestCord.

WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Vanuit het allereerste hotel, Hotel de Wadden op Vlieland is het bedrijf gegroeid. Inmiddels telt de groep 16 hotels verspreid over heel Nederland. Waaronder een aantal iconische hotels, zoals Hotel New York Rotterdam, het ss Rotterdam en Hotel Jakarta Amsterdam. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht! Betrokken, oprecht, persoonlijk en stoer. Dat is waar WestCord Hotels voor staat.

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Vul direct het onderstaande sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0517-432040
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Soliciteer via WhatsApp