Sous Chef

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging op een unieke locatie? Ben jij de creatieve culinaire duizendpoot die wij zoeken?

Publicatiedatum: 26 jun 2022
Terschelling
8881ED
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Vind jij het een uitdaging om de ene dag a la carte te koken in ons fine-dining restaurant ‘Op West’, de volgende dag een dinerbuffet voor 300 personen, de dag erna een catering op locatie en de volgende ochtend onze gasten weer te voorzien van een uitgebreid ontbijtbuffet? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als sous-chef ben jij de rechterhand van de chef kok. Wanneer de chef kok niet aanwezig is, ben jij verantwoordelijk voor alles wat er reilt en zeilt in de keuken. Geen bord vliegt de keuken uit zonder jouw goedkeuring, de planning is rond en iedereen binnen het team weet waar hij of zij mag uitblinken vandaag. Kortom, je geeft actief leiding aan je keuken team en waarborgt de kwaliteit van gerechten. Maar, je overlegt en spart ook met de chef over belangrijke beslissingen. Je leert van hem of haar en geeft dit weer door aan het team op de keukenvloer. Jij coacht, traint en motiveert je team en iedere medewerker individueel. Zo zorg je ervoor dat de avond vlekkeloos verloopt! Het bewaken van de voorraad, inkoop en het opstellen en naleven van de budgetten behoort ook tot jouw takenpakket wanneer je de chef vervangt. De focus ligt op de ultieme combinatie van gasttevredenheid, kwaliteit en teamwork.

Wat we van jou verwachten


 • Werkervaring in een zelfde functie of je bent toe aan de volgende stap in je Hospitality carrière.

 • Bevoegd als leermeester is een pré.

 • Communicatie en organisatie: Hier blink jij in uit!

 • Je hebt een flexibele instelling en géén 9 tot 5 mentaliteit.

 • Een echte teamplayer met passie voor het culinaire vak: dit ben jij!

 • Samen met jouw team ga je elke dag voor het beste resultaat en een unieke ervaring voor onze gasten!

 • Je weet je collega’s te motiveren en te inspireren.

Wat we je bieden

 • Groeikracht: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien.
 • Interne kost en inwoning
 • Betrouwbaarheid: Salaris altijd op tijd volgens de CAO normen, daarnaast bouw je ook vakantie uren en vakantiegeld op.
 • 30/30 Member: Naast het salaris, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels// 30% korting op WestCord producten // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie.Aanbrengbonus: Een netto bonus van 250 euro, wanneer je voor ons een nieuw personeelslid vindt!
 • Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.
 • Goede regeling voor nabestaanden- en aanvullend ouderdomspensioen.

Heb jij het WestCord DNA in je?! Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen!

Wie we zijn

Je gaat aan de slag in Hotel Schylge op Terschelling. Hotel Schylge ligt in de enige natuurlijke baai van Nederland. Terschelling is een toeristisch eiland, waar altijd van alles te doen is. Misschien ken je het wel van het bekende festival Oerol? Zo niet, dan is dit misschien het moment om dit te ontdekken!

Maar… werken bij WestCord betekent niet alleen maar rennen en zweten tijdens je shift. Want, naast een harde werker, zijn wij ook op zoek naar iemand die met ons de zee induikt, iemand die het leuk vind om nieuwe mensen te leren kennen, vrije uren zonnend of surfend door te brengen op het strand, iemand die de werkdag af wil sluiten met een gezellige borrel of een kampvuur op het strand! Want naast dat we collega’s zijn, zijn we ook een hechte familie bij WestCord.

WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Vanuit het allereerste hotel, Hotel de Wadden op Vlieland is het bedrijf gegroeid. Inmiddels telt de groep 16 hotels verspreid over heel Nederland. Waaronder een aantal iconische hotels, zoals Hotel New York Rotterdam, het ss Rotterdam en Hotel Jakarta Amsterdam. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht! Betrokken, oprecht, persoonlijk en stoer. Dat is waar WestCord Hotels voor staat.

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Vul direct het onderstaande sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0517-432040
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Soliciteer via WhatsApp