Sous chef (Vlieland)

Wij zoeken een zelfstandige creatieve kok, die een aanvulling is in onze keuken. Het team bestaat uit zeer enthousiaste en gedreven koks. Kost en inwoning worden geregeld. Wij bieden een jaarcontract, een baan voor het seizoen behoort ook tot de mogelijkheid.

Publicatiedatum: 23 mrt 2023
1 apr 2023 - 1 apr 2024
Vlieland
8899AL
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd

Functie-inhoud

Je gaat werken in één van de betere keukens van Vlieland! Het keukenteam bestaat uit jonge professionals uit binnen en buitenland. In het keukenteam werk je aan verrassende nieuwe combinaties voor onze kaart die bestaat uit vis, vlees en natuurlijk vegetarische gerechten. De focus ligt op de ultieme combinatie van gasttevredenheid, kwaliteit en teamwork. Samenwerking, uitdaging en avontuur staan hoog op de verlanglijst voor je nieuwe baan.

In ons restaurant krijg je volledige culinaire vrijheid en de blijvende uitdaging om onze gasten te verassen met culinaire meesterwerken. In onze keuken werken we enkel met producten van hoge kwalitatieve standaard. We streven naar excellentie in onze gerechten met een verfijnd oog voor detail. Daarvoor is het van belang dat onze chefs creatief zijn en kennis hebben van de verschillende wereldkeukens.


Wat we van jou verwachten

Jij beschikt over:

 • een afgeronde koksopleiding en relevante werkervaring
 • passie voor het vak en creativiteit
 • vergaande kennis op gebied van voedselveiligheid
 • up to date kennis over de culinaire ontwikkelingen, trends, innovatie en allergenen
 • een gezond verantwoordelijkheidsgevoel, professionaliteit en zelfstandigheid

Wat we je bieden

 • Contract van tussen 32 en 38 uur
 • Informele, collegiale en vooral goede werksfeer
 • Een bovengemiddeld salaris plus Fooi
 • Huisvesting en maaltijden worden verzorgd
 • Een unieke werklocatie met een veelzijdig concept;
 • Draag jij een nieuwe collega aan in ons team? Ontvang een beloning!

Waddenvacatures bemiddelt voor deze vacature bij gebleken geschiktheid treedt je rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever.

Wie we zijn

Waddenvacatures; uw partner voor vacatureadvertenties, recruitment én detachering op de Waddeneilanden.Dit top restaurant is met haar stijlvolle inrichting en intieme sfeer een favoriet restaurant op Vlieland. Op het menu staan seizoensgebonden klassiekers met een lokale twist. De versbereide, huisgemaakte gerechten blinken uit in smaak en kwaliteit. We gebruiken dagverse producten, zoveel mogelijk streekgebonden en biologisch.

Informatie sollicitatie

Ben jij toe aan een flinke portie vitamine zee en kun jij je vinden in het profiel van deze vacature? Kom dan werken op Vlie! Neem voor meer informatie contact met ons op via het sollicitatie formulier.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid