Sous Chef

Baan als Sous Chef op een eiland, mét kost en inwoning.

Publicatiedatum: 27 mei 2023
Vlieland
8899BV
36 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Van mise en place tot een prachtige creatie op het bord, jij voelt je thuis in de keuken en kan hier je skills laten zien! Het is voor jou ook geen probleem om verantwoordelijk te zijn voor jouw eigen afdeling in de keuken.

Ter versterking van het leidinggevende team in de keuken van strandpaviljoen ‘t Badhuys zijn wij op zoek naar een ervaren Souschef bij wie passie voor leidinggeven en perfectie voorop staat! Als Sous Chef bij ‘t Badhuys heb je de dagelijkse leiding als rechterhand van de chef. Jij bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van een dagdeel in onze keuken.

Als Sous chef draag je zorg voor het optimaal functioneren van de werknemers die aan de parties staan. Je motiveert je collega’s en je vindt het tevens belangrijk om naast het begeleiden van collega’s ook tijd en energie te stoppen in het opleiden en inwerken van collega’s. Met het team sta je sterk aan jouw partie. Wel is het belangrijk dat je een oogje in het zeil houdt betreffende het Arbobeleid, de HACCP en alle andere regels en procedures. Ook voer je controle uit op de naleving van de huisregels. Dit is soms best wel een opgave want in totaal heb je wel 45 collega’s in de (spoel) keuken.

Op het moment dat het weer tijd is voor een nieuwe menukaart zou ik het leuk vinden als jij mee gaat denken over gerechten die op deze nieuwe kaart moeten komen te staan. Kom jij het leidinggevende team versterken, ben jij onze nieuwe Souschef?

Wat we van jou verwachten


 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijk(e) functie/segment;

 • Afgeronde MBO 3/4 opleiding met daarbij behorend diploma tot kok;

 • Uitstekende productkennis;

 • Je bent flexibel en stressbestendig;

 • Beschikt over een gezonde dosis eigen initiatief;

 • Gastgericht en assertief;

 • Frisse en representatieve uitstraling;

 • Collegiaal en beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel;

 • Een leermeesterdiploma is een pre;

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat we je bieden

 • Groeikracht: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien.
 • Interne kost en inwoning
 • Betrouwbaarheid: Salaris altijd op tijd volgens de CAO normen, daarnaast bouw je ook vakantie uren en vakantiegeld op.
 • 30/30 Member: Naast het salaris, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels// 30% korting op WestCord producten // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster //  ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie.
 • Aanbrengbonus: Een netto bonus van 250 euro, wanneer je voor ons een nieuw personeelslid vindt!
 • Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.
 • Goede regeling voor nabestaanden- en aanvullend ouderdomspensioen.

Heb jij het WestCord DNA in je?! Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen!

Wie we zijn

‘t Badhuys is het enige strandpaviljoen op het eiland en gelegen op een steenworp afstand van Strandhotel Seeduyn. Vlieland is een toeristisch eiland met grote witte stranden en een gezellig dorp, met de nodige kroegen. In de zomer wordt het wel Vliebiza genoemd, in de winter is het vooral een plek om met jouw collega’s te genieten van de ons-kent-ons gezelligheid. Daarnaast heeft Vlieland ook prachtige natuur.

Maar… werken bij WestCord betekent niet alleen maar rennen en zweten tijdens je shift. Want, naast een harde werker, zijn wij ook op zoek naar iemand die met ons de zee induikt, iemand die het leuk vind om nieuwe mensen te leren kennen, vrije uren zonnend of surfend door te brengen op het strand, iemand die de werkdag af wil sluiten met een gezellige borrel of een kampvuur op het strand! Want naast dat we collega’s zijn, zijn we ook een hechte familie bij WestCord.

WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Vanuit het allereerste hotel, Hotel de Wadden op Vlieland is het bedrijf gegroeid. Inmiddels telt de groep 16 hotels verspreid over heel Nederland. Waaronder een aantal iconische hotels, zoals Hotel New York Rotterdam, het ss Rotterdam en Hotel Jakarta Amsterdam. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht! Betrokken, oprecht, persoonlijk en stoer. Dat is waar WestCord Hotels voor staat.

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Vul direct het onderstaande sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0517-432040
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Soliciteer via WhatsApp