Snackbar medewerker Vlieland (full time t/m september)

In de jachthaven van Vlieland verveeld het nooit. Werken met het mooiste uitzicht van Vlieland, over ons Werelderfgoed De Waddenzee. Onderdeel van Havenpaviljoen De Dining. Hou je van hoge pieken, maar vind je zo nu en dan een dal ook niet erg, dan is dit het geschikte baantje.

Publicatiedatum: 23 jul 2021
14 jul 2021 - 25 sep 2021
Vlieland
8899 BC
38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Openen van de zaak, bijvullen, terras klaar zetten, afrekenen met de gasten, frituren en maken van ijsjes/milkshakes, werkruimte en terras netjes houden, alles netjes en schoon achterlaten en sluiten van de zaak. 

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken iemand met ervaring in een snackbar, omdat je regelmatig alleen staat. Vooral in het voor -en naseizoen als het nog niet zo druk is. Een hoog verantwoordelijkheidsgevoel is dan wel een 1e vereiste. Wij zoeken iemand die goed is in gastencontact en iemand die voor kwaliteit van de producten gaat. Naast deze kwaliteiten moet deze persoon schoon, netjes en gestructureerd werken. Volgens de HACCP regels. Een pro-actieve houding is zeer gewenst. "De slag voor zijn" heet dat. 

Wat we je bieden

Goed salaris

Goeie tip, door meedelen met restaurant personeel van De Dining

Leuk team

Veel vrijheid in je werk

Levenservaring

Gezellig en netjes personeelshuis

Wie we zijn

Anytyme Ketelbinkie is een kleine snackbar. Te vergelijken met een camping snackbar. Niet een groot assortiment door de kleine oppervlakte. Het is een onderdeel van De Dining, wat zich boven de snackbar bevind. Personeel van De Dining en Ketelbinkie opereren als 1 team. We houden van structuur, precisie en zijn oplossingsgericht. Eigenaren werken veel mee. Het is een echt familie bedrijf en dat straalt het ook uit naar het personeel. 

Informatie sollicitatie

Lijkt het je een hele (levens)ervaring om bij ons te komen werken op Vlieland stuur dan een CV en een motivatiemail naar info@dedining.nl. 

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden