Seeduyn: Schoonheidsspecialist m/v

Binnen ons team van schoonheidsspecialistes zijn we op zoek naar allround parttime versterking! Are you ready to embark on a new adventure?

Publicatiedatum: 11 mei 2021
Vlieland
8899BV
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Geen dag is hetzelfde in onze wellness, maar de ontspannen sfeer wel! Gasten komen bij ons voor schoonheidsbehandelingen, massages en andere behandelingen op het gebied van gezicht, lichaam en geest. Daarnaast geven wij ze advies over onze verzorgingsproducten. Ons gezamenlijke doel is om te zorgen voor een beleving in een ontspannen sfeer zodat de gast zeker bij ons terugkomt!

Are you zen enough for our wellness? Wellcome wellness bij Strandhotel Seeduyn is een luxe wellness center aan het strand van Vlieland.

In welke staat onze gasten ook binnenkomen, ons team van schoonheidsspecialistes zorgt er voor dat zij volledig ontspannen en verzorgd weer naar huis gaan!

Wat we van jou verwachten


 • Je vindt het niet erg om onregelmatige diensten te werken, je bent dus een ‘ochtend- / dag- / avondmens’.

 • Je bent beschikbaar voor minimaal 3 maanden.

 • Gastgerichtheid, dit ben jij!

 • We vinden het belangrijk dat jij je diploma schoonheidsspecialiste, minimaal niveau 3 al hebt behaald.

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woorden als op papier.

 • Je benadert onze gasten proactief en geeft met passie advies over onze behandelingen en producten.

 • Ik zorg er altijd voor dat ik representatief voor de dag kom, de eerste indruk bij een gast kan je maar 1 keer maken.

Wat we je bieden

 • Groeikracht: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien.
 • Interne kost en inwoning
 • Betrouwbaarheid: Salaris altijd op tijd volgens de CAO normen, daarnaast bouw je ook vakantie uren en vakantiegeld op.
 • 30/30 Member: Naast het salaris, wat altijd op tijd gestort wordt, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels// 30% korting op WestCord producten // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // een medewerkers bonus wanneer jij een nieuwe collega aandraagt // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie.
 • Aanbrengbonus: Een netto bonus van 250 euro, wanneer je voor ons een nieuw personeelslid vindt!
 • Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.
 • Heb jij het WestCord DNA in je?! Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen!

Wie we zijn

Al doet de naam soms anders vermoeden: WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf. Het begon allemaal in 1968 toen bakker Emo Westers voor zijn zoon Harry Hotel de Wadden op Vlieland kocht. Dit hotel hebben we nog steeds.

Inmiddels zijn daar in de afgelopen jaren 15 hotels verspreid over Nederland bijgekomen. Wij zijn echter geen hotelverzamelaars, maar hotelier. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht. De uitbreiding in aantal hotels en met name de hotels die we nieuw bouwen zien wij als een doorontwikkeling van ons bedrijf.

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Vul direct het onderstaande sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0517-432040
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden