Schoonheidsspecialist m/v

Binnen ons team van schoonheidsspecialistes zijn we op zoek naar allround parttime versterking! Are you ready to embark on a new adventure?

Publicatiedatum: 23 mrt 2023
Vlieland
8899BV
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Geen dag is hetzelfde in onze wellness, maar de ontspannen sfeer wel! Gasten komen bij ons voor schoonheidsbehandelingen, massages en andere behandelingen op het gebied van gezicht, lichaam en geest. Daarnaast geven wij ze advies over onze verzorgingsproducten. Ons gezamenlijke doel is om te zorgen voor een beleving in een ontspannen sfeer zodat de gast zeker bij ons terugkomt!

Are you zen enough for our wellness? Wellcome wellness bij Strandhotel Seeduyn is een luxe wellness center aan het strand van Vlieland.

In welke staat onze gasten ook binnenkomen, ons team van schoonheidsspecialistes zorgt er voor dat zij volledig ontspannen en verzorgd weer naar huis gaan!

Wat we van jou verwachten


 • Je vindt het niet erg om onregelmatige diensten te werken, je bent dus een ‘ochtend- / dag- / avondmens’.

 • Je bent beschikbaar voor minimaal 3 maanden.

 • Gastgerichtheid, dit ben jij!

 • We vinden het belangrijk dat jij je diploma schoonheidsspecialiste, minimaal niveau 3 al hebt behaald.

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woorden als op papier.

 • Je benadert onze gasten proactief en geeft met passie advies over onze behandelingen en producten.

 • Ik zorg er altijd voor dat ik representatief voor de dag kom, de eerste indruk bij een gast kan je maar 1 keer maken.

Wat we je bieden

 • Groeikracht: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien.
 • Interne kost en inwoning
 • Betrouwbaarheid: Salaris altijd op tijd volgens de CAO normen, daarnaast bouw je ook vakantie uren en vakantiegeld op.
 • 30/30 Member: Naast het salaris, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels// 30% korting op WestCord producten // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // een medewerkers bonus wanneer jij een nieuwe collega aandraagt // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie.
 • Aanbrengbonus: Een netto bonus van 250 euro, wanneer je voor ons een nieuw personeelslid vindt!
 • Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.
 • Goede regeling voor nabestaanden- en aanvullend ouderdomspensioen.
  Heb jij het WestCord DNA in je?! Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen!

Wie we zijn

Strandhotel Seeduyn ligt aan het strand. Vlieland is een toeristisch eiland met grote witte stranden en een gezellig dorp, met de nodige kroegen. In de zomer wordt het wel Vliebiza genoemd, in de winter is het vooral een plek om met jouw collega’s te genieten van de ons-kent-ons gezelligheid. Daarnaast heeft Vlieland ook prachtige natuur.

Werken bij WestCord betekent niet alleen maar rennen en zweten tijdens je shift. Want, naast een harde werker, zijn wij ook op zoek naar iemand die met ons de zee induikt, iemand die het leuk vind om nieuwe mensen te leren kennen, vrije uren zonnend of surfend door te brengen op het strand, iemand die de werkdag af wil sluiten met een gezellige borrel of een kampvuur op het strand! Want naast dat we collega’s zijn, zijn we ook een hechte familie bij WestCord.

WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Vanuit het allereerste hotel, Hotel de Wadden op Vlieland is het bedrijf gegroeid. Inmiddels telt de groep 16 hotels verspreid over heel Nederland. Waaronder een aantal iconische hotels, zoals Hotel New York Rotterdam, het ss Rotterdam en Hotel Jakarta Amsterdam. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht! Betrokken, oprecht, persoonlijk en stoer. Dat is waar WestCord Hotels voor staat.

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Vul direct het onderstaande sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0517-432040
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Soliciteer via WhatsApp