Seeduyn: Stage Technische Dienst Vlieland

Handige Harry, zo word jij ook wel genoemd. Waarschijnlijk is dit ook de reden dat je een technische opleiding bent gaan volgen.

Publicatiedatum: 2 apr 2020
Vlieland
8899BV
38 - 40 uur
MBO
parttime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

WestCord Strandhotel Seeduyn ligt aan het Noordsee strand van Vlieland.

Tijdens je stage help je o.a. mij, Cor bij reparaties en onderhoud aan het gehele hotel. Zo verrichten wij periodieke controles, verhelpen wij storingen en voeren wij reparaties uit aan apparatuur, installaties, hotelkamers, zalen en algemene ruimtes.

Ken jij het verschil tussen een klopboor en een accuboormachine? Het begin is er!

Wat we van jou verwachten


 • Je volgt een MBO opleiding richting de techniek.

 • Je vindt het leuk om zelfstandig te werken en durft initiatief te nemen, ook al is dit een stage.

 • Je werkt vaak voor de schermen en bent dus te allen tijde het visitekaartje van het hotel, gastgerichtheid zit dus in je DNA.

 • Je wilt leren en bent beschikbaar voor minimaal 5 maanden, bij voorkeur 10.

 • Techniek en horeca… dat vraagt om flexibiliteit, je vindt het dus niet erg om zowel doordeweeks als in het weekend stage te lopen.

Wat we je bieden


 • Interne kost en inwoning.

 • Een uitdagende en afwisselende functie in een prettige en collegiale werkomgeving in een groeiende hotelgroep.

 • Natuurlijk een stage vergoeding!

 • Naast het salaris, wat altijd op tijd gestort wordt, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan, zoals: slapen met korting bij een WestCord hotel// reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // een medewerkers bonus wanneer jij een nieuwe collega aandraagt // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie.

 • Het werken bij WestCord Hotels blijft o.a. interessant en uitdagend door het hotel met veel charme en uitdagingen. Je voelt je ‘part of the family’!

 • Doorgroei mogelijkheden binnen WestCord.

Wie we zijn

Al doet de naam soms anders vermoeden: WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf. Het begon allemaal in 1968 toen bakker Emo Westers voor zijn zoon Harry Hotel de Wadden op Vlieland kocht. Dit hotel hebben we nog steeds.

Inmiddels zijn daar in de afgelopen jaren 15 hotels verspreid over Nederland bijgekomen. Wij zijn echter geen hotelverzamelaars, maar hotelier. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht. De uitbreiding in aantal hotels en met name de hotels die we nieuw bouwen zien wij als een doorontwikkeling van ons bedrijf.

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Klik dan op 'solliciteer online' en vul direct het sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0517-432040
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden