de Wadden: Medewerker Housekeeping Vlieland

Baan óf bijbaan als schoonmaker op een eiland, inclusief kost en inwoning!Een leuke baan in een gezellig bedrijf, op een fantastisch eiland. Wat wil je nog meer? Nou, daar hebben we alvast voor je over nagedacht.

Publicatiedatum: 2 apr 2020
Vlieland
8899AD
32 - 38 uur
MBO
fulltime
10,00 per uur
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Dit is namelijk precies wat wij te bieden hebben. In ruil hiervoor zoeken wij leuke mensen die hard willen en kunnen werken, mét plezier! Iemand die met een glimlach aan de hoteldeuren klopt en fluitend door de gangen loopt. Iemand die niet bang is om wat spierballen te kweken, want eerlijk is eerlijk, alleen de bedden verschonen is al een work-out op zich. En iemand die blij wordt van streep-loze ramen en glanzende kranen en die helemaal tot rust komt als alles weer netjes op z’n plek staat. Kortom: Een housekeeper in hart en nieren!

Hiernaast is het voor ons belangrijk dat je MBO niveau 2 werk- en denkniveau hebt. Kennis van de schoonmaakmiddelen die je gaat gebruiken is een pré. Ook gastgerichtheid, inzet tonen en oog voor detail zijn belangrijke eigenschappen voor deze functie.

Wat we van jou verwachten

Het zijn werkzaamheden die je kunt verwachten als housekeeper. Je begint de dag gezellig met je collega’s aan het ontbijt. Je werkt altijd in een team van twee, dus samen met je partner ga je op pad. Je maakt de hotelkamers en publieke ruimtes schoon en dekt de bedden netjes op. Ook vul je schone handdoeken aan en zorg je dat er voldoende toiletartikelen zijn. Terwijl je je weg maakt door het hotel groet je vrolijk de gasten die ook al vroeg uit de veren zijn. Om de zoveel tijd loop je een collega van een andere afdeling tegen het lijf. Je vraagt hoe het is, maakt een geintje en spreekt af om bij te kletsen bij het kampvuur vanavond. De sfeer is ontspannen en iedereen is op z’n plek. Met een gezellig team de gasten een mooi verblijf bieden, dat is waar het allemaal om draait!

Wat we je bieden


  • Voor 25 euro per nacht in elk Westcord Hotel kunnen overnachten.

  • Een netto bonus van 250 euro ontvangen, wanneer je voor ons een nieuw personeelslid vindt.

  • Je vrije uren zonnend of surfend op het strand doorbrengen.

  • Je werkdagen afsluiten met een kampvuur op het strand.

  • Heel veel leuke nieuwe mensen leren kennen.

  • Een salaris van €5,- tot €10 bruto per uur, afhankelijk van je leeftijd.

  • Gratis naar Vlieland reizen (reiskostenvergoeding).

  • Een leuke baan met gezellige sluitborrels.

Wie we zijn

Je gaat dit doen in het Westcord Hotel Seeduyn, aan het strand van Vlieland. Vlieland is een toeristisch eiland met grote witte stranden en een gezellig dorp, met de nodige kroegen. In de zomer wordt het wel Vliebiza genoemd, in de winter is het vooral een plek om met jouw collega’s te genieten van het ons-kent-ons en de gezelligheid. Vlieland heeft ook prachtige natuur, als dit meer jouw ding is.

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Klik dan op 'solliciteer online' en vul direct het sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0517-432040
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden