Seeduyn: Medewerker Algemene dienst

Ben jij netjes, georganiseerd en van alle markten thuis?

Publicatiedatum: 25 sep 2020
Vlieland
8899BV
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Ben jij lekker flexibel en spring jij bij waar nodig? Ben jij stressbestendig? En weet jij wel hoe je de boel schoon moet houden?

Kom het team van Strandhotel Seeduyn versterken!

Van het terras tot de keuken en alles daar omheen, als jij klaar bent ziet alles er weer als nieuw uit. Sowieso is ons hotel bij jou in goede handen. Jij hebt oog voor netheid en zorgt ervoor dat alle afvalstromen netjes belanden waar ze horen. Jij weet dan ook van aanpakken en komt het best tot je recht in een enthousiast team.

Strandhotel Seeduyn

WestCord Hotels is een groeiende hotelketen die bestaat uit vijftien hotels op unieke locaties. Strandhotel Seeduyn is een vier sterren hotel op Vlieland en ligt op een locatie die met recht uniek te noemen is voor Nederland. Nergens vind je een hotel in Nederland, zo vrij én dicht aan zee. Geen verkeer of drukke boulevard, alleen de geur van de zee en het geruis van de golven.

Wat we van jou verwachten


  • Oog voor detail en doorzettingsvermogen: Dit heb jij in je!

  • Jij hebt een echte hands-on mentaliteit.

  • De horeca is bij jou niet onbekend: jij hebt werkervaring in eenzelfde functie of je wilt de fijne kneepjes van het vak leren!

  • Je hebt een flexibele instelling en géén 9 tot 5 mentaliteit.

  • We werken binnen het hotel als een team, samenwerken en communiceren vind jij ook erg belangrijk!

  • Samen met jouw collega’s maak jij van elke dag een nieuw avontuur.

Wat we je bieden


  • Groeikracht: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien.Betrouwbaarheid: Salaris altijd op tijd volgens de CAO normen, daarnaast bouw je ook vakantie uren en vakantiegeld op.

  • 30/30 Member: Naast het salaris, wat altijd op tijd gestort wordt, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels// 30% korting op WestCord producten // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // een medewerkers bonus wanneer jij een nieuwe collega aandraagt // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie.

Wie we zijn

Over WestCord Hotels:
WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Vanuit het allereerste hotel, Hotel de Wadden op Vlieland is het bedrijf gegroeid. Inmiddels telt de groep 15 hotels verspreid over heel Nederland. Waaronder een aantal iconische hotels, zoals Hotel New York Rotterdam, het ss Rotterdam en Hotel Jakarta Amsterdam.

Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht!

Betrokken, oprecht, persoonlijk en stoer. Dat is waar WestCord Hotels voor staat. Word jij onze nieuwe collega? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Óf solliciteer via Whatsapp (geef dan wel even aan voor welke functie je solliciteert).

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Klik dan op 'solliciteer online' en vul direct het sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0562-452663
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden