Seeduyn: Junior Sous Chef

Alle clichés zijn er natuurlijk niet voor niets! Ook wij zijn opzoek naar iemand met een horeca-hart, een echte horecatijger. Wij willen óók die ene horeca-topper en team-player, mét een grote passie voor koken.

Publicatiedatum: 19 feb 2020
Vlieland
8899BV
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wij zijn opzoek naar een gezellige keuken-koning(in), die geniet van lekker koken voor gasten en collega’s. Iemand die blij wordt van tevreden gasten en ontevreden gasten als uitdaging ziet. Iemand die keihard kan werken, maar tegelijkertijd de goede sfeer weet te behouden. En iemand die ook lief is voor de collega’s van de bediening en bar. Kortom: een leuke, goede kok!

Begonnen bij Hotel Seeduyn als Chef de Parti en nu gepromoveerd als Junior Sous chef. Ik kan al goed koken, alleen moet ik het leidinggeven wat meer leren. Dit kan bij deze functie. Ik, Rick, vind alle secties leuk om te doen en breng dit graag over naar mijn collega’s. Graag leer ik ze de kneepjes van het vak om nog efficiënter te koken. Als ik aan de pas sta, heb ik de overview in de keuken en zorg ik er voor dat alle gerechten van 1 bestelling tegelijk uitgeserveerd kunnen worden. Tuurlijk kan er nog iets misgaan, maar daarvoor leer ik. Ondanks dat, krijg ik het vertrouwen van de chef en gaat het al erg goed. Zelf heb ik erg veel productkennis en kan ik met gemak bij alle secties staan. Dit wordt wel verwacht bij deze functie.

Is deze verantwoordelijkheid ook iets voor jou? Kan jij een collega opvangen in een parti als het even wat minder gaat?

Wat we van jou verwachten


 • Je bent flexibel en stressbestendig.

 • Je productkennis is optimaal en je kan goed inspelen op verschillende situaties.

 • Overview bewaren in het team wil je graag leren, maar heb je affiniteit mee.Jouw werkplek en van collega’s wordt onder jou hoede schoon en aangevuld achtergelaten.

 • Communiceren in het Nederlands en Engels ben je sterk in.

Wat we je bieden


 • Interne kost en inwoning.

 • Volop doorgroei mogelijkheden binnen de keten.

 • Overnachten in elk Westcord Hotel voor maar 30 euro per nacht.

 • Personeelskorting van 30% op F&B in onze restaurants, bij een overnachting.

 • Een netto bonus van 250 euro, wanneer jij een nieuwe collega aandraagt (zie voorwaarden).

 • De mogelijkheid om je vrije uren zonnen of surfend op het strand door te brengen.

 • Een welverdiende en gezellige na-borrel. (Kan ook op het strand, bij een kampvuur).

 • De kans om ontzettend veel leuke mensen te ontmoeten.

 • Een gratis bootticket naar Vlieland, want: reiskostenvergoeding!

 • Een fantastisch jaarlijks personeelsfeest, met collega’s uit alle hotels!

Wie we zijn

Al doet de naam soms anders vermoeden: WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf. Het begon allemaal in 1968 toen bakker Emo Westers voor zijn zoon Harry Hotel de Wadden op Vlieland kocht. Dit hotel hebben we nog steeds.

Inmiddels zijn daar in de afgelopen jaren 15 hotels verspreid over Nederland bijgekomen. Wij zijn echter geen hotelverzamelaars, maar hotelier. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht. De uitbreiding in aantal hotels en met name de hotels die we nieuw bouwen zien wij als een doorontwikkeling van ons bedrijf.

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Klik dan op 'solliciteer online' en vul direct het sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0562-452663
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 2,1MB
Maximale uploadgrootte: 2,1MB
Privacyvoorwaarden