Seeduyn: Housekeeping Manager

Housekeeping Manager WestCord Strandhotel Seeduyn, inclusief woonruimte

Publicatiedatum: 16 jan 2022
Vlieland
8899BV
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Er ontgaat jou werkelijk niets. Gekreukte lakens in een net gereedgemaakte hotelkamer? Niet in jouw dienst! Stof op de gang? Je moet er niet aan denken… Jij stuurt je collega’s in de Housekeeping operationeel aan. En dat doe je met passie en plezier. Leidinggeven en coachen doe jij namelijk niet met een boekje, maar met bezieling.

Je bent dan wel de Housekeeping Manager, maar je voelt je niet te goed om zelf het voortouw te nemen tijdens de schoonmaak. Even een hotel kamer stofzuigen of die volle afvalbak legen? Als echte teamspeler doe jij dat gewoon. Jij stáát voor je team en zorgt tegelijk dat jouw team er altijd staat. Planning, verzuim, werving & selectie, functionering… operationeel personeelsbeheer is voor jou geen onbekend terrein.

Maar… werken als Housekeeping Manager bij WestCord betekent niet alleen maar rennen en zweten tijdens je shift. Want, naast een harde werker, zijn wij ook op zoek naar iemand die met ons de zee induikt, iemand die het leuk vind om nieuwe mensen te leren kennen, geniet van al het moois dat Terschelling te bieden heeft, maar bovenal een gezellig collega is.

Werken op Vlieland als Housekeeping manager

Je gaat dit doen in het Westcord Strandhotel Seeduyn, aan het strand van Vlieland. Vlieland is een toeristisch eiland met grote witte stranden en een gezellig dorp, met de nodige kroegen. In de zomer wordt het wel Vliebiza genoemd, in de winter is het vooral een plek om met jouw collega’s te genieten van het ons-kent-ons en de gezelligheid. Vlieland heeft ook prachtige natuur, als dit meer jouw ding is. Mocht je bij ons komen werken dan bieden we jou een zorgeloze overstap naar het eiland en is er per direct een appartement beschikbaar in het dorp.

Wat we van jou verwachten


 • Een gerichte afgeronde opleiding en kennis van bedrijfsregels, richtlijnen en werking middelen en materialen.

 • Je bent gastvrij.

 • Je kunt goed plannen en organiseren.

 • Je bent goed in het coachen en instrueren van je collega’s.

 • Bij voorkeur heb je al ervaring als (Assistant) Housekeeping manager.

 • In het Engels communiceer jij uitstekend, heb je ook nog kennis van de Duitse taal? Perfect!

 • Leidinggeven en communiceren zijn competenties waarin jij uitblinkt.

 • Je vindt het een uitdaging om je team te motiveren en om altijd te streven naar het beste resultaat.

 • Je hebt een positieve mind-set en oog voor detail.

 • Je krijgt energie van de omgang met collega’s en gasten uit verschillende culturen.

Wat we je bieden

 • Groeikracht: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien.
 • Interne kost en inwoning
 • Betrouwbaarheid: Salaris altijd op tijd volgens de CAO normen, daarnaast bouw je ook vakantie uren en vakantiegeld op.
 • 30/30 Member: Naast het salaris, wat altijd op tijd gestort wordt, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels// 30% korting op WestCord producten // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // een medewerkers bonus wanneer jij een nieuwe collega aandraagt // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie.
 • Aanbrengbonus: Een netto bonus van 250 euro, wanneer je voor ons een nieuw personeelslid vindt!
 • Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.
 • Heb jij het WestCord DNA in je?! Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen!

Wie we zijn

Al doet de naam soms anders vermoeden: WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf. Het begon allemaal in 1968 toen bakker Emo Westers voor zijn zoon Harry Hotel de Wadden op Vlieland kocht. Dit hotel hebben we nog steeds.

Inmiddels zijn daar in de afgelopen jaren 15 hotels verspreid over Nederland bijgekomen. Wij zijn echter geen hotelverzamelaars, maar hotelier. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht. De uitbreiding in aantal hotels en met name de hotels die we nieuw bouwen zien wij als een doorontwikkeling van ons bedrijf.

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Klik dan op 'solliciteer online' en vul direct het sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0562-452663
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden