Seeduyn: Elektricien Parttime

Wat jouw ogen zien of wat je brein bedenkt, maken je twee rechterhanden. Jij bent namelijk een allround specialist

Publicatiedatum: 19 feb 2020
Vlieland
8899BV
24 uur
MBO
parttime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Je signaleert en verhelpt zelf storingen en problemen. In jouw brooddoos zitten kroonsteentjes, schroeven en knelkoppelingen. En in je laptoptas een hamer, waterpomptang en spanningzoeker.

Je hebt geen agenda, laat staan een verborgen agenda. Bij jou geldt: wat je ziet, is wat je krijgt. Morgen staat niet in je woordenboek, je kent alleen vandaag. Natuurlijk ben je eigenwijs, anders was je nooit zo goed geworden. Maar je weet ook heel goed wanneer je even je mond moet houden. Leren van een ander, of een collega uit de brand helpen, zit namelijk ook in je karakter.

Wat we van jou verwachten


  • Je bent beschikbaar voor 24 uur.

  • Je vindt het leuk om zelfstandig te werken en durft initiatief te nemen.

  • Je werkt vaak voor de schermen en bent dus te allen tijde het visitekaartje van het hotel, gastgerichtheid zit dus in je DNA.

  • Techniek en horeca… dat vraagt om flexibiliteit, je vindt het dus niet erg om zowel doordeweeks als in het weekend stage te lopen.

Wat we je bieden


  • Interne kost en inwoning.

  • Een uitdagende en afwisselende functie in een prettige en collegiale werkomgeving in een groeiende hotelgroep.

  • Een tijdig salaris volgens de CAO normen (tussen 2500 euro en de 3300 euro bruto naar gelang de ervaring), daarnaast bouw je ook nog vakantie uren en vakantiegeld op.

  • Naast het salaris, dat altijd op tijd gestort wordt, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan, zoals: slapen met korting bij WestCord hotels // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // een medewerkers bonus wanneer jij een nieuwe collega aandraagt // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie.

  • Het werken bij WestCord Hotels blijft o.a. interessant en uitdagend door het hotel met veel charme en uitdagingen. Je voelt je ‘part of the family’!

Wie we zijn

Al doet de naam soms anders vermoeden: WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf. Het begon allemaal in 1968 toen bakker Emo Westers voor zijn zoon Harry Hotel de Wadden op Vlieland kocht. Dit hotel hebben we nog steeds.

Inmiddels zijn daar in de afgelopen jaren 15 hotels verspreid over Nederland bijgekomen. Wij zijn echter geen hotelverzamelaars, maar hotelier. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht. De uitbreiding in aantal hotels en met name de hotels die we nieuw bouwen zien wij als een doorontwikkeling van ons bedrijf.

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Klik dan op 'solliciteer online' en vul direct het sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0562-452663
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 2,1MB
Maximale uploadgrootte: 2,1MB
Privacyvoorwaarden