Seeduyn: Duty manager nacht

‘Goedenacht, meneer de Boer, waarmee kan ik u van dienst zijn?’ Ik ben Marcel en nu verantwoordelijk als duty manager voor de nachtreceptie en schoonmaak bij Strandhotel Seeduyn.

Publicatiedatum: 23 okt 2021
Vlieland
8899BV
24 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Geen nacht als duty is hetzelfde en dat maakt het juist zo leuk. Er zijn nachten dat er veel gasten terug komen in het hotel van een avondje weg en nog even een praatje met je maken. Gasten die nog iets nodig hebben op de kamer of er moet nog even iets schoon gemaakt worden in het hotel. Zo zorg ik er voor dat de lobby en het restaurant en ’s ochtends weer spik en span uitzien. Je maakt alles mee tijdens een nachtje werken in het hotel! Maar wanneer iedereen ’s ochtends nog ik bed lig en ik fiets naar huis dan denk ik, ‘Zo dit heb ik weer even geflikt!’

Mijn werkdagen zijn wisselend maar sowieso werk ik 1 dag in het weekend. Ik start mijn werkdagen altijd rond 23.00 uur. Meestal ben ik tussen 06.00 en 07.00 uur klaar. Omdat ik ook nog sport heb ik hier na het werk voldoende tijd voor.

Wat we van jou verwachten


  • Flexibele inzetbaarheid wordt niet alleen van jou verwacht maar ook van mij. Het liefst zouden we zien dat je 7 dagen per week 24 uur per dag voor het hotel klaar staat, dat dit niet zal lukken is geen verrassing. Wel is het prettig als je zowel een aantal dagen doordeweeks als minimaal 1 dag in het weekend kan werken.

  • Je bent het visite kaartje van het hotel, gastgerichtheid zit dus in je DNA.

  • Je vindt het leuk om zelfstandig te werken en durft initiatief te nemen.

Wat we je bieden

  • Groeikracht: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien.
  • Interne kost en inwoning
  • Betrouwbaarheid: Salaris altijd op tijd volgens de CAO normen, daarnaast bouw je ook vakantie uren en vakantiegeld op.
  • 30/30 Member: Naast het salaris, wat altijd op tijd gestort wordt, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels// 30% korting op WestCord producten // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // een medewerkers bonus wanneer jij een nieuwe collega aandraagt // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie.
  • Aanbrengbonus: Een netto bonus van 250 euro, wanneer je voor ons een nieuw personeelslid vindt!
  • Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.
  • Heb jij het WestCord DNA in je?! Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen!

Wie we zijn

Al doet de naam soms anders vermoeden: WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf. Het begon allemaal in 1968 toen bakker Emo Westers voor zijn zoon Harry Hotel de Wadden op Vlieland kocht. Dit hotel hebben we nog steeds.

Inmiddels zijn daar in de afgelopen jaren 15 hotels verspreid over Nederland bijgekomen. Wij zijn echter geen hotelverzamelaars, maar hotelier. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht. De uitbreiding in aantal hotels en met name de hotels die we nieuw bouwen zien wij als een doorontwikkeling van ons bedrijf.

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Vul direct het onderstaande sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0517-432040
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden