x vacatures voor jou

Bedieningsmedewerkers VlielandKok Strandpaviljoen Paal 9 TexelBarman/vrouw DE STOEP VlielandZelfstandig werkend gastheer/vrouw Hotel Restaurant BIJ JEFHoreca medewerkers Schiermonnikoog

Medewerker Housekeeping BIJ JEF

Kok (huisvesting op Schiermonnikoog)

Introductie Kun jij niet wachten om lekker aan het werk te gaan op het mooie en gezellige eiland Schiermonnikoog? Wij zoeken een leuke man/vrouw die in onze keuken wil komen werken!

Bar / bedieningsmedewerker m/v (fulltime Terschelling)Eerste medewerker bedieningHoreca medewerker op Vlieland!Patissier Hotel Restaurant BIJ JEFReceptionist Bij Jef

Barkeeper op VlielandHorecamedewerker De Walvis, Terschelling (inclusief huisvesting)Horecamedewerker bij De Branding (incl. huisvesting op Terschelling)Keukenhulp bij Grand Café de Oude Stoepweekend / vakantiewerk (m/v) VlielandMedewerkers bediening bij Zeezicht op VlielandBedieningsmedewerker (m/v) -full time VlielandHoreca toppers! Werken en wonen op Texel!Bediening Strandpaviljoen m/v (wonen en werken op Texel)

Kok / Keukenhulp strandpaviljoen (wonen en werken op Texel)Horeca Poule Leeuwarden en Waddeneilanden

Medewerkers bediening (m/v)Keukenhulp / Kok (Texel FT incl. Huisvesting)

Introductie Zoek jij een leuke baan op Texel? Kom werken als kok of keukenhulp bij dit reuzegezellige restaurant in de Koog! Als kok of keukenhulp werk je onder leiding van ervaren koks die jou alle fijne kneepjes van de Texelse keuken kunnen bijbrengen! Heb jij je sporen in de keuken al verdiend, wij hebben ook […]

Fulltime bediening op Texel t/m okt

Introductie Combineer het eilandleven met jouw gave om anderen een unieke ervaring te bezorgen. Zit horeca in jouw bloed? Kom werken bij het leukste familierestaurant van de Koog! Wij bieden een baan met personeelshuisvesting aan tot eind oktober!

Afwasmedewerker Hotel Restaurant BIJ JEFBediening Hotel Restaurant Ameland (incl huisvesting)

Introductie Kom werken op Ameland! Voor een hotel café restaurant op Ameland zijn wij op zoek naar een medewerker bediening. Het betreft een aanstelling voor langere tijd.

Afwasser / keukenhulp Terschelling

Introductie Een leuke tijd beleven en ervaring opdoen in de horeca, word keukenhulp op Terschelling! Wij zoeken iemand die tot eind oktober kan blijven werken en bieden een fulltime baan met huisvesting aan!

Bediening medewerker Terschelling (Incl huisvesting)

Introductie Werken op Terschelling wie wil dat nu niet? Kom jij onze gasten trakteren op een culinaire belevenis vol smaakvolle gastvrijheid? Wij bieden een leuke baan met huisvesting aan en zoeken een kandidaat die tenminste tot eind september of eind oktober kan komen werken.

1e bediening medewerker Schiermonnikoog

Introductie Maak jij ons team compleet? Kom werken als gastheer / gastvrouw op het leuke, mooie en oergezellige Schiermonnikoog!

Schoonmaker vakantiewoningen Ameland

Introductie Steek jij graag de handen uit de mouwen en kun je vrijdag, zaterdag en maandag werken? Wij zoeken gemotiveerde medewerkers voor de wisselschoonmaak van vakantieverblijven op Ameland.

Bar- bediening medewerker strandpaviljoen Ameland

Introductie Houd jij van de Waddeneilanden en die heerlijke vakantie-vibe van het strand? Wil jij graag werken als bar- of bediening medewerker en lijkt het je leuk om het naseizoen op Ameland te komen werken dan is deze baan jouw kans! Huisvesting is aanwezig!

Zelfstandig werkend Kok strandpaviljoen! (Ameland)

Introductie Toe aan een ander uitzicht? Voor een strandpaviljoen op Ameland zoeken wij een zelfstandig werkend kok die net naseizoen of langer op Ameland wil komen werken. 

Schoonmaker bungalows en appartementen

Introductie Ben jij op zoek naar een zelfstandige functie als schoonmaker met goede verdiensten? Bij  Waddenvakantiehuizen.nl ontvang je een aantrekkelijk stukloon voor de schoonmaak van bungalows en appartementen.

Housekeeping SupervisorBedieningsmedewerker (leidinggevend) Gastrobar Terschelling (woonruimte aanwezig)F&B Manager

MBO stageAfwas Medewerker

Restaurant Supervisor

Medewerker Bediening

Restaurant manager

Sous Chef

Chef de Parti

Stage Werving en Selectie

Medewerker Bediening Fulltime

Open sollicitatie

Bijbaan Horeca

Stage MBO en HBO

Bartender

Stage Island Events (HBO)Zelfstandig werkend kok

Ontbijt medewerkerMedewerker bedieningKeuken medewerker

Horeca medewerker

Medewerker Housekeeping

Duty Management Stage