Schylge: Sous-Chef

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging op een unieke locatie?

Publicatiedatum: 19 feb 2021
Terschelling
8881ED
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Ben jij de creatieve culinaire duizendpoot die wij zoeken? Vind jij het een uitdaging om de ene dag a la carte te koken in ons fine-dining restaurant ‘Op West’, de volgende dag een dinerbuffet voor 300 personen, de dag erna een catering op locatie en de volgende ochtend onze gasten weer te voorzien van een uitgebreid ontbijtbuffet? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als sous-chef ben jij de rechterhand van de chef kok. Wanneer de chef kok niet aanwezig is, ben jij verantwoordelijk voor alles wat er reilt en zeilt in de keuken. Geen bord vliegt de keuken uit zonder jouw goedkeuring, de planning is rond en iedereen binnen het team weet waar hij of zij mag uitblinken vandaag. Kortom, je geeft actief leiding aan je keuken team en waarborgt de kwaliteit van gerechten. Maar, je overlegt en spart ook met de chef over belangrijke beslissingen. Je leert van hem of haar en geeft dit weer door aan het team op de keukenvloer. Jij coacht, traint en motiveert je team en iedere medewerker individueel. Zo zorg je ervoor dat de avond vlekkeloos verloopt! Het bewaken van de voorraad, inkoop en het opstellen en naleven van de budgetten behoort ook tot jouw takenpakket wanneer je de chef vervangt. De focus ligt op de ultieme combinatie van gasttevredenheid, kwaliteit en teamwork.

Wat we van jou verwachten


 • Werkervaring in een zelfde functie of je bent toe aan de volgende stap in je Hospitality carrière.

 • Bevoegd als leermeester is een pré.

 • Communicatie en organisatie: Hier blink jij in uit!

 • Je hebt een flexibele instelling en géén 9 tot 5 mentaliteit.

 • Een echte teamplayer met passie voor het culinaire vak: dit ben jij!

 • Samen met jouw team ga je elke dag voor het beste resultaat en een unieke ervaring voor onze gasten!

 • Je weet je collega’s te motiveren en te inspireren.

Wat we je bieden


 • Groeikracht: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien.

 • Betrouwbaarheid: Salaris altijd op tijd volgens de CAO normen, daarnaast bouw je ook vakantie uren en vakantiegeld op.

 • 30/30 Member: Naast het salaris, wat altijd op tijd gestort wordt, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels// 30% korting op WestCord producten // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // een medewerkers bonus wanneer jij een nieuwe collega aandraagt // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie.

 • Aanbrengbonus: Een netto bonus van 250 euro, wanneer je voor ons een nieuw personeelslid vindt!

 • Mogelijkheid voor woonruimte op het eiland.

 • Heb jij het WestCord DNA in je?! Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen!

Wie we zijn

WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Vanuit het allereerste hotel, Hotel de Wadden op Vlieland is het bedrijf gegroeid. Inmiddels telt de groep 15 hotels verspreid over heel Nederland. Waaronder een aantal iconische hotels, zoals Hotel New York Rotterdam, het ss Rotterdam en Hotel Jakarta Amsterdam.

Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht!

Betrokken, oprecht, persoonlijk en stoer. Dat is waar WestCord Hotels voor staat. Word jij onze nieuwe collega? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Óf solliciteer via Whatsapp (geef dan wel even aan voor welke functie je solliciteert).

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Klik dan op 'solliciteer online' en vul direct het sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0517-432040
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden