Schylge: Schoonheidsspecialist m/v parttime

Word Schoonheidsspecialiste op een Waddeneiland, mét woonruimte!

Publicatiedatum: 12 mei 2021
Terschelling
8881ED
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wij zoeken een enthousiaste collega, die samen met andere Wellness collega’s hét gezicht wordt van onze mooie schoonheidssalon. In welke staat onze gasten ook binnenkomen, door jou gaan ze volledig ontspannen en verzorgd weer naar huis! Je staat bekend om je schoonheidsbehandelingen, inzet, charismatische uitstraling en persoonlijk benadering van onze gasten. Wie je ook in je stoel hebt, hij of zij voelt zich welkom en op zijn gemak.

Geen dag is hetzelfde in onze Wellness maar de ontspannen sfeer wel! Gasten komen bij ons voor specialistische schoonheidsbehandelingen op het gebied van gezicht, lichaam en geest. Daarnaast geven wij ze advies over onze verzorgingsproducten. Ons doel is om te zorgen voor een beleving in een ontspannen sfeer zodat de gast zeker bij ons terugkomt.

Heb jij de ambitie om met resultaatgerichte behandelingen en een professioneel advies altijd de verwachtingen van de klant te overtreffen? Dan wil ik graag met jou kennismaken.

Je gaat dit doen in Hotel Schylge, op Terschelling. Terschelling is een toeristisch eiland met grote witte stranden en gezellige dorpjes, met leuke kroegjes en restaurants. In de zomer is er volop gezelligheid met toeristen, in de winter is het vooral een plek om met jouw collega’s te genieten van het ons-kent-ons en de gezelligheid. Terschelling heeft ook prachtige natuur, als dit meer jouw ding is.

Wat we van jou verwachten


 • Je vindt het niet erg om onregelmatige diensten te werken, je bent dus een ‘ochtend- dag-avondmens’.

 • Dat je flexibel beschikbaar bent, je vindt het ook niet erg om extra uren te maken in de bediening of huishouding.

 • Gastgerichtheid, dit ben jij!

 • We vinden het belangrijk dat jij je diploma schoonheidsspecialiste, minimaal niveau 3 al hebt behaald.

 • Je zorgt er altijd voor dat je representatief voor de dag komt, de eerste indruk bij een gast kan je maar één keer maken.

 • Je benadert onze gasten proactief en geeft met passie advies over onze behandelingen en producten.

 • Helaas is onze wellness de komende tijd ook gesloten. Je zult dus begrijpen dat deze vacature later ingevuld wordt.

Wat we je bieden


 • Groeikracht: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien.

 • Betrouwbaarheid: Salaris altijd op tijd volgens de CAO normen, daarnaast bouw je ook vakantie uren en vakantiegeld op.

 • 30/30 Member: Naast het salaris, wat altijd op tijd gestort wordt, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels// 30% korting op WestCord producten // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // een medewerkers bonus wanneer jij een nieuwe collega aandraagt // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie.

 • Dagelijks een gezamenlijke lunch, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.

 • Het werken bij Hotel Schylge blijft oa interessant en uitdagend
  door het hotel met veel charme en eigen. Je bent echt ‘deel van de familie’!

 • Interne kost en inwoning beschikbaar l.

Wie we zijn

Al doet de naam soms anders vermoeden: WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf. Het begon allemaal in 1968 toen bakker Emo Westers voor zijn zoon Harry Hotel de Wadden op Vlieland kocht. Dit hotel hebben we nog steeds.

Inmiddels zijn daar in de afgelopen jaren 15 hotels verspreid over Nederland bijgekomen. Wij zijn echter geen hotelverzamelaars, maar hotelier. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht. De uitbreiding in aantal hotels en met name de hotels die we nieuw bouwen zien wij als een doorontwikkeling van ons bedrijf.

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Klik dan op 'solliciteer online' en vul direct het sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0517-432040
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden