Schylge: Junior Sous-chef

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging op een unieke locatie? Ben jij de creatieve culinaire duizendpoot die wij zoeken?

Publicatiedatum: 14 sep 2021
Terschelling
8881ED
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Ben jij de creatieve culinaire duizendpoot die wij zoeken? Vind jij het een uitdaging om de ene dag a la carte te koken in ons fine-dining restaurant ‘Op West’, de volgende dag een dinerbuffet voor 300 personen, de dag erna een catering op locatie en de volgende ochtend onze gasten weer te voorzien van een uitgebreid ontbijtbuffet? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Junior sous-chef ben jij de ondersteuning van de Chef en Sous. Wanneer zij niet aanwezig zijn, ben jij verantwoordelijk voor alles wat er reilt en zeilt in de keuken. Geen bord vliegt de keuken uit zonder jouw goedkeuring, de planning is rond en iedereen binnen het team weet waar hij of zij mag uitblinken vandaag. Kortom, je geeft actief leiding aan je keuken team en waarborgt de kwaliteit van gerechten. Maar, je overlegt en spart ook met de chef en Sous over belangrijke beslissingen. Je leert van hem of haar en geeft dit weer door aan het team op de keukenvloer. Jij coacht, traint en motiveert je team en iedere medewerker individueel. Zo zorg je ervoor dat de avond vlekkeloos verloopt! De focus ligt op de ultieme combinatie van gasttevredenheid, kwaliteit en teamwork. Ben jij een ervaren Zelfstandig Werkend Kok, maar klaar om je ook meer te verdiepen in leidinggevende werkzaamheden? Solliciteer dan direct!

Wat we van jou verwachten


 • Werkervaring in een zelfde functie of je bent toe aan de volgende stap in je Hospitality carrière.

 • Communicatie en organisatie: Hier blink jij in uit!

 • Je hebt een flexibele instelling en géén 9 tot 5 mentaliteit.

 • Een echte teamplayer met passie voor het culinaire vak: dit ben jij!

 • Samen met jouw team ga je elke dag voor het beste resultaat en een unieke ervaring voor onze gasten!

 • Je weet je collega’s te motiveren en te inspireren.

Wat we je bieden

 • Groeikracht: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien.
 • Interne kost en inwoning
 • Betrouwbaarheid: Salaris altijd op tijd volgens de CAO normen, daarnaast bouw je ook vakantie uren en vakantiegeld op.
 • 30/30 Member: Naast het salaris, wat altijd op tijd gestort wordt, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels// 30% korting op WestCord producten // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // een medewerkers bonus wanneer jij een nieuwe collega aandraagt // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie.
 • Aanbrengbonus: Een netto bonus van 250 euro, wanneer je voor ons een nieuw personeelslid vindt!
 • Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.
 • Heb jij het WestCord DNA in je?! Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen!

Wie we zijn

Al doet de naam soms anders vermoeden: WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf. Het begon allemaal in 1968 toen bakker Emo Westers voor zijn zoon Harry Hotel de Wadden op Vlieland kocht. Dit hotel hebben we nog steeds.

Inmiddels zijn daar in de afgelopen jaren 15 hotels verspreid over Nederland bijgekomen. Wij zijn echter geen hotelverzamelaars, maar hotelier. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht. De uitbreiding in aantal hotels en met name de hotels die we nieuw bouwen zien wij als een doorontwikkeling van ons bedrijf.

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden