Schylge: Evenementen Coördinator

Wij zoeken een veelzijdige collega voor de afdeling Island Events op Terschelling.

Publicatiedatum: 14 sep 2021
Terschelling
8881ED
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wonen en werken op een unieke locatie, met het strand en bos naast de deur:

Are you ready to embark on a new adventure?

Ziet jouw dag als coördinator er binnenkort zo uit?

Het staat natuurlijk voorop dat geen dag hetzelfde is. Je werkt in een dynamische omgeving, waar onze gasten centraal staan en jouw takenpakket ontzettend gevarieerd is.

Bij ons ben je verantwoordelijk voor het gehele proces rondom een evenement!
De aanvraag, het voorstel, de bevestiging, de planning, de communicatie met de gast, maar ook de communicatie met de leveranciers en de betrokken collega’s, de uitvoering van het evenement en tot slot de evaluatie.

Geen evenement is hetzelfde, elk evenement is maatwerk, volledig afgestemd op de wensen van de gast.

Naast het organiseren van de evenementen voor de afdeling island events ondersteun je de front-office afdeling van Hotel Schylge bij de dagelijkse werkzaamheden.
Denk hierbij aan het verwerken van reserveringen, het in- en uitchecken van de gasten en het beantwoorden van alle vragen, zowel telefonisch, schriftelijk als face-to-face.

Je bent een sterke persoonlijkheid die zichzelf verder wil ontwikkelen!

Werken op Terschelling

Je gaat aan de slag in Hotel Schylge op Terschelling. Hotel Schylge ligt in de enige natuurlijke baai van Nederland. Terschelling is een toeristisch eiland, waar altijd van alles te doen is. Misschien ken je het wel van het bekende festival Oerol? Zo niet, dan is dit misschien het moment om dit te ontdekken!

Maar… werken bij WestCord betekent niet alleen maar rennen en zweten tijdens je shift. Want, naast een harde werker, zijn wij ook op zoek naar iemand die met ons de zee induikt, iemand die het leuk vind om nieuwe mensen te leren kennen, vrije uren zonnend of surfend door te brengen op het strand, iemand die de werkdag af wil sluiten met een gezellige borrel of een kampvuur op het strand! Want naast dat we collega’s zijn, zijn we ook een hechte familie bij WestCord.

Wat we van jou verwachten


 • Ervaring met het organiseren van evenementen en of groepsreserveringen is een pré;

 • Jij hebt ervaring met reserveringssystemen;

 • Een creatieve, commerciële en leergierige instelling: dat past bij jou!

 • Jij zorgt voor een representatieve uitstraling;

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;

 • Een flexibele instelling en géén 9 tot 5 mentaliteit.

 • Samen met jouw collega’s maak jij van elke dag een nieuw avontuur!

Wat we je bieden


 • Groeikracht: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien.

 • Interne kost en inwoning

 • Betrouwbaarheid: Salaris altijd op tijd volgens de CAO normen, daarnaast bouw je ook vakantie uren en vakantiegeld op.

 • 30/30 Member: Naast het salaris, wat altijd op tijd gestort wordt, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels// 30% korting op WestCord producten // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // een medewerkers bonus wanneer jij een nieuwe collega aandraagt // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie.

 • Aanbrengbonus: Een netto bonus van 250 euro, wanneer je voor ons een nieuw personeelslid vindt!

 • Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.

 • Heb jij het WestCord DNA in je?! Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen!

Wie we zijn

Al doet de naam soms anders vermoeden: WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf. Het begon allemaal in 1968 toen bakker Emo Westers voor zijn zoon Harry Hotel de Wadden op Vlieland kocht. Dit hotel hebben we nog steeds.

Inmiddels zijn daar in de afgelopen jaren 15 hotels verspreid over Nederland bijgekomen. Wij zijn echter geen hotelverzamelaars, maar hotelier. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht. De uitbreiding in aantal hotels en met name de hotels die we nieuw bouwen zien wij als een doorontwikkeling van ons bedrijf.

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Vul direct het onderstaande sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0517-432040
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden