Schylge: Eerste medewerker bediening

Obers, kelners, serveersters (gastvrouwen en -heren) opgelet. Jij gaat in de bediening carrière maken bij hét fine-dining restaurant van Terschelling, namelijk bij ‘Op West’ in Hotel Schylge.

Publicatiedatum: 6 apr 2020
Terschelling
8881ED
38 - 40 uur
MBO
fulltime
onbepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Vind jij het een uitdaging om de ene dag te bedienen in ons restaurant ‘Op West’, de volgende dag bij een dinerbuffet voor 300 personen, de dag erna bij een catering op locatie en de volgende ochtend onze gasten weer te voorzien van een uitgebreid ontbijtbuffet? Dit is jouw kans!

Als een gast tevreden vertrekt, ben ook jij pas tevreden. Je bent een echte ervaren ‘gastheer / gastvrouw’. De gasten aan jouw tafel lopen met je weg. Je stelt ze op hun gemak, laat ze voelen dat ze welkom zijn en zorgt ervoor dat het ze aan niets ontbreekt.

Je maakt graag een praatje of een grapje met je gasten maar voelt ook aan wanneer een gezelschap daar minder behoefte aan heeft. Je gasten staan altijd centraal. Je denkt met hen mee en geeft graag antwoord op hun vragen. Je hebt voldoende productkennis en zou ook een goede wijn bij de gerechten kunnen adviseren.

Daarnaast kun jij als echte horecatijger ook knallen bij een groot dinerbuffet, maar draait je hand ook niet om voor een vroege dienst bij het ontbijt. Jij bent van alle markten thuis.

Kortom: Jij zorgt er als ervaren medewerker bediening voor dat alle gasten een onvergetelijke ervaring hebben. Of dit nu in het restaurant is, of bij een catering op locatie, gasten gaan bij jou met een grote glimlach de deur uit!

Wat we van jou verwachten


  • Het aller belangrijkste: Jij tovert een lach op het gezicht van onze gast!

  • Je houdt van afwisseling en vindt het niet erg om meters af te leggen.

  • Je bent niet vies van werken en dat kratje cola til jij zo op.

  • Je hebt voldoende ervaring opgedaan in de horeca zodat jij ons omver kunt blazen met jouw kennis en kwaliteiten

Wat we je bieden


  • Een uitdagende en afwisselende functie in een prettige en collegiale werkomgeving in een groeiende hotelgroep.

  • Een tijdig salaris volgens de CAO normen, daarnaast bouw ik ook nog vakantie uren en vakantiegeld op.

  • Naast het salaris, wat altijd op tijd gestort wordt, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan, zoals: slapen met korting bij één van de WestCord hotels // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // een medewerkers bonus wanneer jij een nieuwe collega aandraagt // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie.

  • Het werken bij Hotel Schylge blijft voor mij o.a. interessant en uitdagend door de vele doorgroeimogelijkheden, de innovatieve ontwikkelingen binnen het hotel en de informele sfeer met mijn fantastische collega’s!

  • Huisvesting op het eiland.

Wie we zijn

WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Vanuit het allereerste hotel, Hotel de Wadden op Vlieland is het bedrijf gegroeid. Inmiddels telt de groep 15 hotels verspreid over heel Nederland. Waaronder een aantal iconische hotels, zoals Hotel New York Rotterdam, het ss Rotterdam en Hotel Jakarta Amsterdam.

Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht!

Betrokken, oprecht, persoonlijk en stoer. Dat is waar WestCord Hotels voor staat. Word jij onze nieuwe collega? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Óf solliciteer via Whatsapp (geef dan wel even aan voor welke functie je solliciteert).

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Klik dan op 'solliciteer online' en vul direct het sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0517-432040
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden