Schoonmaker vakantiewoningen (parttime)

Steek jij graag de handen uit de mouwen? Wij zoeken per direct gemotiveerde medewerkers voor de wisselschoonmaak van vakantieverblijven.

Publicatiedatum: 22 sep 2022
29 sep 2022 - 29 sep 2023
Ameland
9163JV
10 - 32 uur
LBO
fulltime
11,50 per uur
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Wij zijn per direct op zoek naar collega's voor de wisselschoonmaak van vakantiewoningen / appartementen en hotelkamers.Je zult afhankelijk van de drukte / het aantal wissels tussen de vier en vijf uren per dag kunnen werken.

Het betreft een baan waarbij wij de dagen en uren in overleg met jou kunnen bepalen, voor het seizoen of het gehele jaar alles is bespreekbaar.

Wat we van jou verwachten

Ervaring is geen vereiste, belangrijker is dat je secuur werkt en van aanpakken weet.

Wat we je bieden

Een baan op oproepbasis voor met name maandag en vrijdagen maar ook door de week en op zaterdag. Beloning conform het goede CAO Schoonmaak en Glazenwassersbedrijf

Wij vergoeden de bootkosten en 1,5 uur reistijd

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor informatie en sollicitaties svp reageren via onderstaande link / button.


of via onderstaand formulier

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid