Schoonmaker vakantiewoningen (parttime)

Steek jij graag de handen uit de mouwen? Voor het van seizoen 2023 (maart / november) zoeken wij gemotiveerde medewerkers voor de wisselschoonmaak van vakantieverblijven op Ameland.

Publicatiedatum: 29 jan 2023
1 mrt 2023 - 1 dec 2023
Ameland
9163JV
10 - 32 uur
LBO
fulltime
11,50 per uur
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Zoek jij een baan die je kunt combineren met een andere baan of studie? Denk dan eens aan de wisselschoonmaak van vakantiewoningen / appartementen en hotelkamers. Je zult afhankelijk van de drukte / het aantal wissels tussen de vier en vijf uren per dag kunnen werken.

Het betreft een baan waarbij wij de dagen en uren in overleg met jou kunnen bepalen, voor het seizoen of het gehele jaar alles is bespreekbaar.

Wat we van jou verwachten

Ervaring is geen vereiste, belangrijker is dat je secuur werkt en van aanpakken weet.

Wat we je bieden

Een baan op oproepbasis voor met name maandag en vrijdagen maar ook door de week en op zaterdag. Beloning conform het goede CAO Schoonmaak en Glazenwassersbedrijf

Wij vergoeden de bootkosten en 1,5 uur reistijd

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor informatie en sollicitaties svp reageren via onderstaande link / button. Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email: info@waddenvacatures.nl


Persoonsgegevens

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid