Schoonmaker vakantiewoningen (2021 parttime)

Steek jij graag de handen uit de mouwen? Wij zoeken per ingang van het voorjaar 2021 gemotiveerde medewerkers voor de wisselschoonmaak van vakantieverblijven.

Publicatiedatum: 20 apr 2021
22 apr 2021 - 1 nov 2021
Ameland
9161 CZ
10 - 15 uur
LBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Wij zijn per ingang van voorjaar 2021 op zoek naar collega's voor de wisselschoonmaak van vakantiewoningen / appartementen en hotelkamers. Je zult afhankelijk van de drukte / het aantal wissels tussen de vier en vijf uren per dag kunnen werken. Het betreft een baan voor het gehele jaar.

Wat we van jou verwachten

Ervaring is geen vereiste, belangrijker is dat je secuur werkt en van aanpakken weet. Wij zoeken bij voorkeur een medewerker met eigen woon / verblijf en vervoer op Ameland.

Wat we je bieden

Een baan op oproepbasis voor met name maandag en vrijdagen maar ook door de week en op zaterdag. Beloning conform het goede CAO Schoonmaak en Glazenwassersbedrijf

Wij vergoeden de bootkosten en 1,5 uur reistijd

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor informatie en sollicitaties svp reageren via onderstaande link / button.


#vacature #job #werk #vacatures #solliciteren #werken #baan #jobs #career #work #horeca #hiring #bijbaan #werkzoekende #nieuweuitdaging #instajob #collega #newjob #team #medewerker #horecawerk #waddenvacatures #waddenvacature #waddenwerk #werkenopeeneiland #eilandvacature #ameland #beach #amelandfotos #strand #waddenzee #hollum #waddeneiland #sea #island #waddeneiland


Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 10 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid