Schoonmaker (m/v) fulltime (vlieland)

Ben die vroege vogel die niet vies is van schoonmaken? Per directe ingang zijn wij op zoek naar een fulltime schoonmaker die tot eind oktober op Vlieland kan blijven werken en verblijven.

Publicatiedatum: 6 aug 2020
7 aug 2020 - 31 okt 2020
Vlieland
8899BC
38 - 40 uur
LBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Jouw werkzaamheden in de ochtend bestaan uit het schoonmaken van het restaurant, toiletten, doen van de was en opruimen, strijken van blouses voor de bediening en verder alles wat met schoonmaak te maken heeft zoals; ramen, deuren, stoelen etc.

Bij De Dining werk je 5 tot 6 dagen per week, 4 uur per dag. Het betreft een combi functie met een bevriend hotel, waardoor je full time kan werken. De werkzaamheden bij De Dining zijn in de ochtend waarna je in het hotel meewerkt in de housekeeping.

Het is een functie tot en met de herfstvakantie (eind oktober)

Wat we van jou verwachten

Onze ideale kandidaat heeft de nodige schoonmaakervaring. Wij vinden het belangrijk dat je zelfstandig kan werken, verantwoordelijkheden kent maar bovenal je werk met plezier en zorgvuldigheid uitvoert

Wat we je bieden

Een fijne werkplek in een goed en gezellig team op een prachtig eiland in een unieke omgeving aan de jachthaven van Vlieland. Bij de Dining werken we met een goed fooi verdelingssysteem en besteden we aandacht aan de personeelsmaaltijd. Wij bieden een marktconform salaris (minimaal Horeca CAO). Wij beschikken over huisvesting. Voor ons logisch is de uitbetaling overuren/vakantie-uren op einde seizoen. Een 5-daagse werkweek. Een zaak die qua apparatuur up to date is en misschien wel meer dan dat. Naast dit alles doe je ook nog werk -en levenservaring op.

Wie we zijn

Havenpaviljoen De Dining is een A-locatie aan de jachthaven van Vlieland. Vanuit het restaurant en het grote terras heb je een adembenemend uitzicht over ons Werelderfgoed de Waddenzee.

We zijn een modern bedrijf met een goede prijs/kwaliteit verhouding en werken daarom graag met goede en verse producten tegen een betaalbare prijs, want kwaliteit en smaak is erg belangrijk! In het gehele bedrijf werken we gestructureerd en gastgericht. Ieder seizoen gaan wij de uitdaging aan (vaste) gasten te verrassen met nieuwe dingen.

Informatie sollicitatie

Lijkt het jou leuk om op Vlieland te komen werken? Stuur dan je sollicitatie via onderstaand sollicitatieformulier of per e-mail aan Jaap Hamstra info@dedining.nl

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden