Schoonmaker bungalows en appartementen

Ben jij op zoek naar een zelfstandige functie als schoonmaker met goede verdiensten? Bij  Waddenvakantiehuizen.nl ontvang je een aantrekkelijk stukloon voor de schoonmaak van bungalows en appartementen.

Publicatiedatum: 2 okt 2023
Ameland
9161AN
20 - 24 uur
MBO
parttime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Als schoonmaker voor Waddenvakantiehuizen werk je zelfstandig. Met behulp van de takenlijst in het verhuursysteem plan je de wissels, bestel je het linnen, verricht je alle voorkomende schoonmaak werkzaamheden en maak je (indien gewenst) de bedden op. 

Wat we van jou verwachten

Jij bent zelfstandig, punctueel, hebt oog voor schoon en bent in het bezit van een geldig rijbewijs en eigen vervoer (bij voorkeur een auto). Onze schoonmakers zijn verantwoordelijk voor het eindresultaat, van schoonmakers wordt verwacht dat klachten over de schoonmaak op een correcte en gastvrije manier worden opgelost. 

Wat we je bieden

Wij bieden een aantrekkelijk stukloon per schoon te maken object. De hoogte van het loon is afhankelijk van het van de omvang van het appartement. Zoek jij een parttime baan met goede verdiensten dan is dit jouw kans!

Wie we zijn

Waddenvakantiehuizen.nl is onderdeel van Ameland Verhuurt, een lokaal verhuurbedrijf gevestigd op het eiland Ameland. Sinds 2015 ondersteunen wij, Lars & Judith, verhuurders bij het verbeteren van het verhuurrendement en de daaruit voortvloeiende administratie. Anno 2022 verhuren wij meerdere appartementen in Hollum en Nes.

Informatie sollicitatie

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Lars Visser op 0610062067. Sollicitaties ontvangen wij graag via onderstaand sollicitatieformulier.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid