Schoonmaker/afwasser Texel

Kom jij werken bij Eetcafé de Rog? Wij zoeken een schoonmaker/afwasser voor in de avonduren.

Publicatiedatum: 22 mrt 2023
10 mrt 2023
Texel
1795AD
24 - 38 uur
VMBO
parttime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Wij zoeken voor ons eetcafé een schoonmaker/afwasser (24 tot 38 uur) voor het schoonmaken en afsluiten van de keuken na de avondshift. Naast je werk is het mogelijk om ervaring op te doen in de keuken zodat je later kan doorstromen. Ervaring is niet vereist.

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken een schoonmaker/afwasser die enthousiast, flexibel en een doorzetter is. Je werkt in de avonduren en hebt de verantwoordelijkheid om de keuken netjes af te sluiten. Je vindt het leuk om schoon te maken (uiteraard volgens de regels die voor de horeca gelden) en ervoor te zorgen dat iedereen de volgende dag gelijk weer aan het werk kan. Je vindt het leuk om samen te werken in een klein team. Ook als je (nog) geen Nederlands spreekt, nodigen we je uit om te solliciteren.

Wat we je bieden


  • Een goed salaris boven de Horeca CAO (afhankelijk van ervaring en leeftijd)

  • Een jaarcontract

  • Enthousiaste, gezellige collega’s

  • Leer- en doorgroei mogelijkheden

Wie we zijn

Eetcafé de Rog zit in De Cocksdorp en wordt de gezelligste huiskamer van Texel genoemd. Wij werken met een gezellig team in een informele setting. Onze doelgroep is heel divers, van jong tot oud. Ons motto is eten, drinken, genieten. We maken mooie gerechten, hebben veel verschillende biertjes en wijnen en zorgen voor een fijne beleving voor onze gasten.

Informatie sollicitatie

Woon jij op Texel en lijkt het je leuk om bij De Rog te komen werken? Bij ons ben je altijd welkom voor een bakje koffie en een goed gesprek!

Voor meer informatie of sollicitatie kun je via het sollicitatieformulier of whatsapp reageren.

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden