Schoonmaakmedewerker Veerdienst

Samen met je team zorg jij ervoor dat de veerdienst van Vlieland schoon wordt gemaakt. Deze schoonmaakwerkzaamheden zullen plaatsvinden ’s avonds na 21:30 uur.

Publicatiedatum: 29 nov 2021
3 dec 2021 - 19 nov 2022
Vlieland
8861 NA
10 uur
MBO
fulltime
15,00 per uur
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die ons bestaande schoonmaakteam op Vlieland willen komen versterken, het betreft de schoonmaak van de veerboten van en naar Vlieland.

Woon je op Vlieland en ben je maandag t/m vrijdagavond tussen 21:30 en 23:30 inzetbaar, lijkt het je leuk om er voor te zorgen dat de veerboten dagelijks spic en span in gebruik kunnen worden genomen voor de diensten van de volgende dag? Dan zoeken wij jou!

Wat we van jou verwachten

  • Woonachtig op Vlieland
  • 2/3 dagen in de week beschikbaar (maandag t/m vrijdag)
  • zelfstandig, vriendelijk en collegiaal
  • per direct beschikbaar

Wat we je bieden

  • Salaris conform cao + een Vlieland toeslag van €3,60 per gewerkt uur
  • Bovenop je uurloon ontvang je een avondtoeslag (130%) of een weekendtoeslag (150%).
  • Zicht op een vaste aanstelling
  • Je komt te werken in een informele organisatie met oog voor haar medewerkers. De medewerkers zijn loyaal en betrokken en staan voor elkaar klaar.

Hetvolwassenloonbedraagt conform cao, €11,44 + €3,60 Vlieland-toeslag per gewerkt uur + een avond of weekend toeslag van 130 of 150%.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor meer informatie of sollicitaties kun je reageren via onderstaande link / button of emailen naar info@waddenvacatures.nl

#vacature #job #werk #vacatures #solliciteren #werken #baan #jobs #career #work #horeca #hiring #bijbaan #werkzoekende #nieuweuitdaging #instajob #collega #newjob #team #medewerker #horecawerk #waddenvacatures #waddenvacature #waddenwerk #werkenopeeneiland #eilandvacature #ameland #beach #amelandfotos #strand #waddenzee #hollum #waddeneiland #sea #island #waddeneiland


Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid