Schoonmaak medewerkers camping

In een leuk en gezellig team zorg je ervoor dat alles op de camping dagelijks 'spic en span' is.

Publicatiedatum: 22 mrt 2023
1 mei 2023 - 1 sep 2023
Terschelling
8882HE
32 - 38 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Een schone camping en schoon sanitair is het meest belangrijke aspect voor een prettige beleving van onze kampeerders. Met zijn allen zorgen we ervoor dat alle afdelingen op de camping goed lopen en schoon zijn. In het team van schoonmakers zorg je ervoor dat de receptie en het horeca gebouw schoon en netjes blijft. Samen met jouw collega's zorg je ervoor dat de kampeerplaatsen netjes zijn en dat de sanitaire gebouwen dagelijks grondig worden gereinigd.

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken meerdere collega's van 17 jaar of ouder voor de periode begin mei tot eind aug of een gedeelte daarvan. Als schoonmaker bij Camping de Kooi ben je breed inzetbaar en zorg je ervoor dat onze kampeerders zich prettig voelen op onze camping. Je ziet het werk en pakt het aan!

Wat we je bieden

Naast de dagelijkse werkzaamheden is er meer dan genoeg afwisseling. Zoals we hier op de Kooi zeggen: ‘Never a dull moment’. We bieden een prachtig bedrijf om te werken, een leuk gezellig team, gratis huisvesting, een uitstekend salaris, gratis lunch en avondeten op werkdagen, gratis gebruik van wasserette en nog veel meer. Onze vacatures zijn per aanvang maart, april of mei, juni, juli en augustus. Werkuren en de totale periode die je wilt komen werken bepalen we in overleg samen met jou. Je kan ook samen met 1 of meerdere vrienden of vriendinnen komen werken.

Lijkt het je leuk om een periode op Terschelling door te brengen reageer dan direct en zorg voor jouw baantje op Terschelling. Tot ziens op Terschelling, Dirk-Jan en Marloes

Wie we zijn

Camping de Kooi is een prachtige camping, gelegen midden op het eiland Terschelling, tussen de leuke uitgaansdorpjes West en Midsland in. Het noordzeestrand is nog geen 15 minuten fietsen. Naast de camping ligt een duinmeer voor een verfrissende duik voor of na je werk. De Kooi is een gezinscamping waar ook rustige volwassenen welkom zijn.

Van 9 juni tot 19 juni is er Oerol. Een leuk festival waarbij er ook DJ’s en leuke optredens in en om het eetcafé zijn. En van begin juli tot eind augustus is het zomerseizoen en komen veelal de gezinnen. Het is een toeristisch bedrijf zonder van die lelijke stacaravans. Dus veel echte vriendelijke vakantiegangers. Op de camping is een leuk eetcafé met ruim terras en een zeer verrassende keuken. Wil je nog meer weten van wie wij zijn? Kijk dan ook eens op campingdekooi.nl.

Informatie sollicitatie

Lijkt het je wat of wil je meer informatie? Reageer dan op deze vacature door een
mailtje te sturen naar: dirk-janmoes@live.nl , kom langs of bel met Dirk-Jan: 0625003648.

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden