Schoonmaak medewerker

Gastvrijheid stroomt door jouw bloed! Je hebt een vriendelijke glimlach en zorgt ervoor dat de gasten in de nacht vriendelijk worden begroet met een lach in een blinkend schoon hotel.

Publicatiedatum: 1 okt 2022
Ameland
9163GN
36 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Jij start jouw dag liever iets later, dan dat je zo vroeg je bed uit gaat en vindt het niet erg om ook in de avond te werken.

Je werkt gewoon mee met het team van de housekeeping, maar begint iets later en stopt dus ook iets later. Wanneer bij het grootste gedeelte van het Housekeeping team de werkdag erop zit, komt er nog heel vaak voor dat er nog genoeg taken te doen zijn. Denk hierbij aan het plaatsen van een extra bed op de kamer, of het last minuten schoonmaken van een kamer omdat deze plotseling is verhuurd. Iedere dienst ziet er weer heel anders uit!

Tussen deze spoedklusjes door, werk jij rustig verder in de publieke ruimten; je haalt een dweil door de lobby, draait nog even een wasje met handdoeken en vult alle materialen weer netjes bij voor de collega's die 's ochtends vroeg beginnen.

Zwaar werk? Zeker! Zo hoef je na je dienst ook niet meer naar de sportschool. Jij zal de spin in het web zijn voor je collega’s overdag. Wij zijn allemaal individuen maar 1 ding hebben wij gemeen, gastvrijheid zit in ons DNA!

Wat we van jou verwachten


 • Gastvrij, slim, open en spontaan: Dit zijn jouw eigenschappen!

 • Jij voelt je thuis op Ameland;

 • Werkervaring in een zelfde functie of je bent toe aan de volgende stap in je Hospitality carrière;

 • Je bent actief in de nacht;

 • Je vindt het leuk om zelfstandig te werken en durft initiatief te nemen;

 • Onze internationale gasten kun jij goed te woord staan, daarvoor spreek je tenminste correct Engels en het liefst ook een goed woordje Duits;

 • Je weet je collega’s te motiveren en te inspireren.

Wat we je bieden

 • Groeikracht: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien.
 • Interne kost en inwoning
 • Betrouwbaarheid: Salaris altijd op tijd volgens de CAO normen, daarnaast bouw je ook vakantie uren en vakantiegeld op.
 • 30/30 Member: Naast het salaris, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels// 30% korting op WestCord producten // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie.
 • Aanbrengbonus: Een netto bonus van 250 euro, wanneer je voor ons een nieuw personeelslid vindt!
 • Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.
 • Goede regeling voor nabestaanden- en aanvullend ouderdomspensioen.

Heb jij het WestCord DNA in je?! Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen!

Wie we zijn

Je gaat aan de slag in Hotel Noordsee, gelegen in het gezellige dorpje Nes. Ameland is een toeristisch eiland met mooie stranden, fijne bossen en heidevlaktes, volop mooie natuur en outdoor-mogelijkheden! Daarnaast zijn er een aantal gezellige dorpjes, met de nodige kroegen en natuurlijk vind je aan het strand meerdere strandpaviljoens!

Maar… werken bij WestCord betekent niet alleen maar rennen en zweten tijdens je shift. Want, naast een harde werker, zijn wij ook op zoek naar iemand die met ons op een terrasje gaat zitten, iemand die het leuk vind om nieuwe mensen te leren kennen, vrije uren graag op het strand te vinden is. Want naast dat we collega’s zijn, zijn we ook een hechte familie bij WestCord.

WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Vanuit het allereerste hotel, Hotel de Wadden op Vlieland is het bedrijf gegroeid. Inmiddels telt de groep 16 hotels verspreid over heel Nederland. Waaronder een aantal iconische hotels, zoals Hotel New York Rotterdam, het ss Rotterdam en Hotel Jakarta Amsterdam. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht! Betrokken, oprecht, persoonlijk en stoer. Dat is waar WestCord Hotels voor staat.

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Vul direct het onderstaande sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0517-432040
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Soliciteer via WhatsApp