Schoonmaak medewerker 24 uur per week (Vlieland)

Ben jij die vroege vogel niet vies is van schoonmaken? Wij zijn op zoek naar een schoonmaak medewerker die 20 tot 24 uur per week kan werken (evt. uit te breiden) vanaf 27 maart tot 1 november op Vlieland kan komen werken en verblijven.

Publicatiedatum: 22 mrt 2023
27 mrt 2023 - 1 nov 2023
Vlieland
8899BC
20 - 24 uur
parttime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

In deze functie zorg je ervoor dat het restaurant en bijbehorende toiletten voor opening (10 uur) schoon zijn. Daarnaast zorg je voor het wassen en opruimen van de keukenkleding en doeken. Onze bediening draagt overhemden/blouses. Deze moeten ook bijna dagelijks gestreken worden. Als schoonmaak medewerker ben je proactief en kijk je goed rond wat er nog meer schoon gemaakt moet worden. Bijvoorbeeld regelmatig de deuren, meubilair, ramen e.d.

Wat we van jou verwachten

Onze ideale kandidaat heeft de nodige schoonmaakervaring. Wij vinden het belangrijk dat je zelfstandig kan werken, verantwoordelijkheden kent maar bovenal je werk met plezier en zorgvuldigheid uitvoert

Wat we je bieden

Een fijne werkplek in een goed en gezellig team op een prachtig eiland in een unieke omgeving aan de jachthaven van Vlieland. Bij de Dining besteden we aandacht aan de (gratis) personeelsmaaltijd. Wij bieden een marktconform salaris en een super eerlijke verdeling van het tipgeld. Wij beschikken over huisvesting. De huisvesting in het personeelshuis bieden wij zelfs gratis aan. Voor ons logisch is de uitbetaling overuren/vakantie-uren op einde seizoen. Een 5-daagse werkweek is waar we naar streven. Een zaak die qua apparatuur up to date is en misschien wel meer dan dat. Naast dit alles doe je ook nog werk -en levenservaring op.

Wie we zijn

Havenpaviljoen De Dining is een A-locatie aan de jachthaven van Vlieland. Vanuit het restaurant en het grote terras heb je een adembenemend uitzicht over ons Werelderfgoed de Waddenzee.

We zijn een modern bedrijf met een goede prijs/kwaliteit verhouding en werken daarom graag met goede en verse producten tegen een betaalbare prijs, want kwaliteit en smaak is erg belangrijk! In het gehele bedrijf werken we gestructureerd en gastgericht. Ieder seizoen gaan wij de uitdaging aan (vaste) gasten te verrassen met nieuwe dingen.

Informatie sollicitatie

Lijkt het jou leuk om op Vlieland te komen werken? Stuur dan je sollicitatie via onderstaand sollicitatieformulier of per e-mail aan Jaap Hamstra info@dedining.nl

Vakantiekrachten betalen wij minimaal uit vanuit Horeca CAO, verder betalen we vakantiegeld en vakantietoeslag per gemaakt uur meteen uit. Ook vakantiekrachten delen eerlijk mee in de fooien.

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden