Schoonmaak-KRACHT! Huishouding Hotel (parttime)

Is opgeruimd staat netjes ook jouw motto? Een smetteloos verblijf voor de hotelgasten daar doe je het voor. Samen met het ons zorg jij er voor dat het Hotel er pico bello uitziet!

Publicatiedatum: 10 jul 2020
14 jul 2020 - 31 dec 2020
Ameland
9163 GL
25 - 30 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Afgelopen jaar opende dit hotel zijn nieuwe vleugel. Dit hotel met 60 prachtige kamers in het toeristische dorpje nes is op zoek naar gezellige, veelzijdige en gastvrije collega's die vanaf juni het team willen komen versterken! Er is plaats voor parttimers en vakantiekrachten.

Je kunt c.a. 25 tot 30 uur per week werken.De kern van de functie bestaat uit het schoonmaken van Hotelkamers en gezamenlijke ruimtes, eveneens ben je inzetbaar in de spoelkeuken en de linnenkamer.

Wat we van jou verwachten

Voor deze functie zijn wij op zoek naar dames en heren die van aanpakken houden en bij voorkeur de Engelse of Duitse taal beheersen. Heb jij net als ons pas eer van je werk als alles glimt en fris is dan moet je zeker solliciteren!

Wat we je bieden

Wij bieden je een goede baan aan in een gastvrije en gezellige werkomgeving. Wij zoeken kandidaten die tot einde seizoen (of langer) kunnen werken. Wij bieden een goed salaris en mogelijkheden tot een jaarcontract. Bootkaartjes worden vergoed, verdere tegemoetkoming van de reiskosten worden individueel vastgesteld.

Wij zoeken kandidaten die kunnen forenzen tussen hun woonplaats en Ameland. Als het roostertechnisch beter uitkomt is een overnachting mogelijk.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Is deze baan jouw op het lijf geschreven en lijkt het je super om in een volledig vernieuwd Hotel te komen werken neem dan snel contact met ons op! Voor meer informatie of sollicitatie kun je reageren via onderstaande button.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid