Rots in de bediening van De Branding

Waar de zee het land ontmoet, daar vind je De Branding. Ben jij een gastvrije rots in de bediening en houd jij van summervibes, de aanblik van overdrijvende wolken en het ritme van het getij?

Publicatiedatum: 5 aug 2020
15 aug 2020 - 1 nov 2020
Terschelling
8891JG
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Jij begrijpt dat thuiskomen een gevoel is. Je laat een gast zich direct thuis voelen door jouw gastvrije ontvangst. Bij De Branding is geen dag hetzelfde; het uitzicht op strand en zee is iedere dag uniek. En zo benader jij de gast: op jouw unieke manier.

Wat we van jou verwachten

Word jij blij van de tevreden lach van een gast? Geeft het jou een kick om samen met een team de ultieme beleving neer te zetten? Wij zijn opzoek naar een energiek en enthousiast iemand die graag op Terschelling is en die bij ons wil werken omdat hij of zij daar blij van wordt. Het is niet alleen maar zon, zee en strand. Op drukke dagen is het aanpoten. Daarom zoeken we naar iemand die stressbestendig is en flexibel is ingesteld. Ervaring is fijn, maar een juiste instelling en drive om te willen leren zijn belangrijker.

Wat we je bieden

Wij bieden een gezellige baan op een van de mooist denkbare plekken van Nederland tegen een eerlijk salaris welke is gebaseerd op ervaring en leeftijd. Wij bieden voor deze vacature een (fulltime) seizoensbetrekking aan vanaf half augustus tot november. Maar we bieden meer. Wij heten je welkom in de Branding-familie. We vinden het leuk om lekker met elkaar te borrelen en te lunchen. Op vrije dagen, als de golven mooi zijn, surfen en kanoën we graag met jou.

Wij beschikken over woonruimte midden in het dorp Midsland. Hier staat ons personeelshuis welke beschikt over vijf kamers. Tijdens de drukste maanden (juli en augustus) komt het voor dat kamers worden gedeeld met een andere collega. Prijs is EUR 150 p/m voor een gedeelde kamer of EUR 210 p/m voor een eigen kamer.

Spreekt dit alles jouw aan maar werk je het liefst langer? Strandpaviljoen de branding is bijna het gehele jaar geopend dus kun je langer werken dan november? Ook dan komen we graag met jou in contact!

Wie we zijn

Strandpaviljoen De Branding is gelegen op het strand van Midsland aan Zee, Terschelling. Doordat wij op palen staan, zijn we het hele jaar open. Het geroffel van de branding, de zilte lucht, het zand tussen je tenen; bij ons krijg je gegarandeerd je portie vitamine zee. Werken in ons strandpaviljoen is dan ook een feest. Het enige dat vast staat, is dat het uitzicht iedere dag uniek is. Op onze website kun je meer informatie vinden en een beetje sfeer proeven.

Informatie sollicitatie

Brand je van opwinding bij het lezen van deze vacature? Neem dan contact op met Noie & Ingrid via onderstaand sollicitatieformulier of info@strandpaviljoendebranding.nl en stuur informatie over jezelf, je CV en waarom je het leuk lijkt om in de Branding te komen werken.

Liever bellen of appen? Dat kan ook op nummer 0638406365; dan kunnen we je vragen even beantwoorden.

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden