Restaurant manager

File vrij, mooiste eiland van Nederland, binnen 5 minuten op je werk in het hotel en huisvesting. Wie wil dit nu niet!

Publicatiedatum: 29 nov 2023
Vlieland
8899BV
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Medewerker; Obers, kelners, serveersters (gastvrouwen en -heren) opgelet. Jij gaat als restaurant manager carrière maken in het restaurant bij Strandhotel Seeduyn, de Brassery. Gasten kunnen hier genieten van een goed glas wijn, de lekkerste seizoensgerechten én een fantastische locatie

Als een gast tevreden vertrekt, ben ook jij pas tevreden. Je bent een echte ervaren ‘gastheer / gastvrouw’. De gasten aan jouw tafel lopen met je weg. Je stelt ze op hun gemak, laat ze voelen dat ze welkom zijn en zorgt ervoor dat het ze aan niets ontbreekt. Wij zijn op zoek naar iemand die niet bang is om fouten te maken en er direct van leert. Iemand die een basis wijnkennis heeft en bereid is om de zaak naar een hoger niveau te tillen met zijn kennis over producten en vakbekwaamheid.

Als Restaurant manager ben je onderdeel van het MT binnen Strandhotel Seeduyn en stuur je de operatie aan, draag je zorg voor een goede werksfeer en stuur je ons jonge, dynamische team aan. Maar ook administratief sta jij je mannetje (of vrouwtje). Zo zorg je er onder andere voor dat je op tijd de roosters publiccerd. Dit doe jij terwijl je zelf lekker meeloopt met de bediening. Als enthousiaste restaurant manager ben je dus ook operationeel actief!

Nieuwe horeca concepten voor het hotel, andere processen, een scherpere begroting … je bent altijd in de weer met het restaurant, denkt graag na over verbeteringen en optimalisaties. Dat je afdeling in het restaurant loopt als een trein is voor jou namelijk vanzelfsprekend. Je daagt jezelf en je team daarom graag uit. Je zoekt naar mogelijkheden om het nóg beter te doen.

Daarnaast kun jij als echte horeca man/ vrouw ook knallen bij een groot dinerbuffet, maar draait je hand ook niet om voor een vroege dienst bij het ontbijt. Jij bent van alle markten thuis.

Kortom: Jij zorgt er als restaurant manager voor dat alle gasten een onvergetelijke ervaring hebben. Of dit nu in het restaurant is, of bij een catering op locatie, gasten gaan bij jou met een grote glimlach de deur uit!

Wat we van jou verwachten


 • Werkervaring in een zelfde functie of je bent toe aan de volgende stap in je Hospitality carrière.

 • Je hebt bewezen leiderschapskwaliteiten in de hospitality.

 • Oprecht gastgericht.

 • Helikopterview met oog voor detail.

 • Sterk commercieel en analytisch inzicht.

 • Vloeiend Nederlands en Engels. Duits is een pre.

 • Communicatief sterk, jij staat stevig in je schoenen!

 • Proactief en een hands-on mentaliteit.

Wat we je bieden

 • Groeikracht: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien.
 • Interne kost en inwoning
 • Betrouwbaarheid: Salaris altijd op tijd volgens de CAO normen, daarnaast bouw je ook vakantie uren en vakantiegeld op.
 • 30/30 Member: Naast het salaris, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels// 30% korting op WestCord producten // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // een medewerkers bonus wanneer jij een nieuwe collega aandraagt // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie.
 • Aanbrengbonus: Een netto bonus van 250 euro, wanneer je voor ons een nieuw personeelslid vindt!
 • Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.
 • Goede regeling voor nabestaanden- en aanvullend ouderdomspensioen.
  Heb jij het WestCord DNA in je?! Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen!

Wie we zijn

Strandhotel Seeduyn ligt aan het strand. Vlieland is een toeristisch eiland met grote witte stranden en een gezellig dorp, met de nodige kroegen. In de zomer wordt het wel Vliebiza genoemd, in de winter is het vooral een plek om met jouw collega’s te genieten van de ons-kent-ons gezelligheid. Daarnaast heeft Vlieland ook prachtige natuur.

Werken bij WestCord betekent niet alleen maar rennen en zweten tijdens je shift. Want, naast een harde werker, zijn wij ook op zoek naar iemand die met ons de zee induikt, iemand die het leuk vind om nieuwe mensen te leren kennen, vrije uren zonnend of surfend door te brengen op het strand, iemand die de werkdag af wil sluiten met een gezellige borrel of een kampvuur op het strand! Want naast dat we collega’s zijn, zijn we ook een hechte familie bij WestCord.

WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Vanuit het allereerste hotel, Hotel de Wadden op Vlieland is het bedrijf gegroeid. Inmiddels telt de groep 16 hotels verspreid over heel Nederland. Waaronder een aantal iconische hotels, zoals Hotel New York Rotterdam, het ss Rotterdam en Hotel Jakarta Amsterdam. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht! Betrokken, oprecht, persoonlijk en stoer. Dat is waar WestCord Hotels voor staat.

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Vul direct het onderstaande sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0517-432040
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Soliciteer via WhatsApp