x vacatures voor jou

Horecamedewerker (inclusief huisvesting Terschelling)

Animatie Medewerker AmelandTeamleider supermarkt (met privé appartement)

vacature vulploegleider jumbo terschelling

Introductie Wij bieden jou een geweldige tijd op Terschelling! Achter de schermen ben jij dé schakel tussen allerlei processen, een functie die perfect bij je past, want je bent gek op zaken regelen en controleren.

Allround fietsverhuurder op Ameland (incl. huisvesting)Horeca medewerkers camping TerschellingVakantiewerk Receptie Camping Terschelling

Werken tijdens Oerol op Terschelling!!(Leidinggevende) medewerkers keuken en bediening bij strandpaviljoen De Branding (incl. huisvesting op Terschelling)

Horecamedewerker De Walvis, Terschelling (inclusief huisvesting)Medewerker Bediening Vlieland

Zelfstandig werkende kok Vlieland

Medewerker bediening Eetcafé de DriesprongMedewerkers bediening (m/v)Medewerker Housekeeping AmelandOntbijt medewerker AmelandFront office medewerker AmelandChef de PartieKok kantinekeuken op AmelandKeukenhulp kantinekeuken op Ameland

Keuken- en bedieningsmedewerkers TerschellingTaxichauffeur Schiermonnikoog m/vLeidinggevende OntbijtZelfstandig Werkend KokFrontdesk & groundsupport bij Skydive AmelandVakantiewerk als afwasser / keukenhulp op Ameland!

Introductie Houd jij van de Waddeneilanden en die heerlijke vakantie-vibe van het strand en ben je op zoek naar een leuke vakantie(baan) deze zomer? Zoek niet verder! Voor een strandpaviljoen op Ameland zoeken wij meerdere keukenhulpen en afwassers.

Schoonheidsspecialiste Terschelling

Front Office SupervisorDuty Management StageLeerling BedieningAnimatie medewerker

Kok / medewerker keuken Terschelling (huisvesting aanwezig)Bediening Terschelling (Huisvesting + jaarcontract!)

Bartender Vlieland

Medewerker Supermarkt Schiermonnikoog (Fulltime incl. huisvesting)

Introductie Kom werken als (allround) medewerker supermarkt en wonen op Schiermonnikoog! Werken op een eiland is een unieke ervaring! Wil jij deze ervaring niet missen, grijp dan nu je kans! Wij bieden contracten aan voor het seizoen en het gehele jaar.

Medewerker Bediening Schylge TerschellingMedewerker Keuken – De LickebaertZelfstandig werkend kok Flaman TerschellingOntbijtmedewerker/Frontoffice medewerker (M/V, fulltime)

Introductie Voor een van de mooiste hotels op Ameland zoeken wij een leuke collega voor frontoffice en ontbijt!

Frontoffice medewerker/barmedewerker(M/V, parttime of fulltime)

Introductie Voor een van de mooiste hotels op Ameland zoeken wij een leuke collega voor frontoffice en bar!

Huishoudelijke dienstverlening (M/V, parttime of fulltime)

Introductie Een smetteloos verblijf voor de hotelgasten daar doe je het voor. Samen met het ons zorg jij er voor dat het Hotel er pico bello uitziet! Wij zoeken leuke collega’s die ons vanaf maart tot november kunnen ondersteunen bij de hotelschoonmaak.

Allround Schoonheidsspecialist(e)Supermarkt medewerkers (werken + wonen op Terschelling)

Introductie Bij ons wordt het ritme bepaald door de aankomst van de boten. Is het niet de gezellige drukte van winkelende toeristen, dan is het wel de aankomst van de vracht. Er is altijd wat te doen en het is nooit saai! Wij zijn daarom per direct op zoek naar nieuwe collega’s voor verschillende functies.

Bar- bediening medewerker strandpaviljoen Ameland

Introductie Houd jij van de Waddeneilanden en die heerlijke vakantie-vibe van het strand? Wil jij graag werken als bar- of bediening medewerker en lijkt het je leuk om op Ameland te komen werken dan is deze baan jouw kans! Huisvesting is aanwezig!

Zelfstandig werkend Kok strandpaviljoen! (Ameland)

Introductie Toe aan een ander uitzicht? Voor een strandpaviljoen op Ameland zoeken wij een zelfstandig werkend kok die per maant april op Ameland wil komen werken. 

Huishouding/ Ontbijt Ameland (incl huisvesting)

Introductie Vind jij een afwisselende baan het leukste wat er is? Kom dan werken als ontbijt en huishouding medewerker bij het gezelligste hotel op Ameland! Wij zoeken drie collega’s voor de vakantie periodes en één fulltimer voor de maanden mei tot en met oktober

Sous chef bij Zeezicht op Vlieland (m/v)Verkoopmedewerker Ameland (jaarcontract)

Introductie Retail is jouw vak, jij staat bij het openen van de winkel alweer te popelen om onze klanten te ontvangen! Niets is mooier dan een verzorgde winkel en een goed begeleiding van het aankoopproces. 

Stage MBO en HBOHousekeeping ManagerMedewerkers Supermarkt Terschelling

Introductie Zorg jij graag voor tevreden klanten en ben je op zoek naar een baan met woonruimte? Kom werken op Terschelling!  Wij zoeken medewerkers voor verschillende afdelingen!

Zelfstandig werkend kok Strandpaviljoen Ameland

Introductie Jij zet de kwaliteit van de gerechten op één. Samenwerking is daarvoor key! Jij beschikt over een uitstekende teamgeest hebt en goed kan communiceren met je collega’s in de keuken. 

Medewerker Bediening StrandpaviljoenZelfstandig werkende kok Ameland

Introductie Voor één van de toonaangevende café restaurants op Ameland zijn wij op zoek naar een Zelfstandig werkend kok. Lijkt wonen en werken  op Ameland jou helemaal te gek/ lees dan snel verder!

Front Office MedewerkerVerkoopmedewerker Viswinkel

Introductie Voor onze opdrachtgever een Viswinkel op Ameland zijn wij per direct op zoek naar een vlotte en gezellige collega voor de verkoop in de winkel. Zie jij deze leuke baan op Ameland wel zitten? Reageer dan snel!

Ontbijt- huishouding en receptiemedewerker Ameland

Introductie Kom werken op Ameland! Voor een hotel café restaurant op Ameland zoeken wij vanaf medio februari / maart 2024 een nieuwe collega’s voor de afwisselende functie van ontbijt- huishouding en receptie medewerker.

Ontbijt KokBartender de Lichtboei AmelandSchoonmaker vakantiewoningen Ameland

Introductie Steek jij graag de handen uit de mouwen en kun je vrijdag, zaterdag en maandag werken? Wij zoeken gemotiveerde medewerkers voor de wisselschoonmaak van vakantieverblijven op Ameland.

Chef Kok Hotel de Wadden

Sous Chef Hotel de Wadden

Medewerker bediening Fultime

Horeca medewerker op Vlieland!Keuken MedewerkerMedewerker Bediening

BartenderZelfstandig Werkend Kok

Keuken MedewerkerAfwas MedewerkerKeukenhulp bij Grand Café de Oude StoepMedewerk(st)er fietsenverhuurLeerling Bediening Vlieland

Ontbijt Medewerker FulltimeZelfstandig Werkend Kok

Medewerker Bediening AmelandStrand Horeca MedewerkerHousekeeping MedewerkerZelfstandig werkend kok Vlieland

KokZelfstandig werkend kok TerschellingHousekeeping MedewerkerAfwas Medewerker

Animatie medewerkerRestaurant SupervisorFront Office Medewerker TerschellingHousekeeping MedewerkerBijbaan HorecaHousekeeping medewerker Terschelling

Zelfstandig werkend kok Terschelling