Receptiemedewerker m/v Camping Terschelling

Wij zoeken een collega voor de functie als (hoofd) receptionist bij onze familie Camping. We bieden een prachtige werkplek en een goed salaris. Vaste aanstelling bespreekbaar na zomerperiode, huisvesting in overleg!

Publicatiedatum: 23 mrt 2023
27 mrt 2023 - 1 sep 2023
Terschelling
8882 HE
20 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Als medewerker(ster) op de receptieverwerk je online boekingen, beantwoord je e-mail en de telefoon, je ontvangt gasten endoet je diverse werkzaamheden om het bedrijf in goede banen te leiden. Wij zijn een gezinscamping waar ook rustige volwassenen welkom zijn naast de dagelijkse werkzaamheden is er meer dan genoeg afwisseling want er is altijd wel iets te doen of te regelen.


Wat we van jou verwachten

Wij zoeken een collega die zin heeft in deze leuke baan bij onze camping :-) Ervaring is fijn maar werkhouding en de wil om je het werk eigen te maken zijn in onze ogen belangrijker om in aanmerking te komenvoor deze leuke en afwisselende baan. Uren en periode in overleg.Je bent spontaan, handig met de PC, spreekt bij voorkeur Engels en/of Duits. In verband met de seizoen drukte tijdens bijvoorbeeld Oerol vragen wij flexibiliteit in werkdagen en uren.

Wat we je bieden

We bieden een prachtige werkplek, parttime baan met een zeer goed salaris. Huisvesting in overleg.aast de dagelijkse werkzaamheden is er meer dan genoeg afwisseling ofwel ‘Never a dull moment’.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Kun jij je vinden in het profiel van deze vacature? Kom dan werken bij deze leuke gezinscamping op Terschelling!

Voor meer informatie of sollicitaties kun je reageren via onderstaande link / button of emailen naar info@waddenvacatures.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid