Receptiemedewerker m/v Camping Terschelling

Wij zoeken een spontane collega voor de functie als receptionist bij onze Camping :-)  We bieden een prachtige werkplek een zeer goed salaris. Huisvesting in overleg!

Publicatiedatum: 29 sep 2022
24 okt 2022 - 1 nov 2023
Terschelling
8882 HE
20 uur
MBO
parttime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Als medewerker(ster) op de receptieverwerk je online boekingen, beantwoord je e-mail en de telefoon, je ontvangt gasten endoet je diverse werkzaamheden om het bedrijf in goede banen te leiden. Wij zijn een gezinscamping waar ook rustige volwassenen welkom zijn naast de dagelijkse werkzaamheden is er meer dan genoeg afwisseling want er is altijd wel iets te doen of te regelen :-)

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken een spontane collega die zin heeft in deze leuke baan bij onze camping :-) Ervaring is fijn. Maar werkhouding, spontaniteiten willen leren, zijn in onze ogen het belangrijkste om in aanmerking te komenvoor deze zeer leuke en afwisselende baan. Aanvang z.s.m. Uren en periode in overleg.Je bent spontaan, handig met de PC en niet bang om in drukke tijden wat over te werken.

Wat we je bieden

We bieden een prachtige werkplek, parttime baan met een zeer goed salaris. Huisvesting in overleg.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Ben jij toe aan een flinke portie vitamine zee en kun jij je vinden in het profiel van deze vacature? Kom dan werken op Terschelling!

Voor meer informatie of sollicitaties kun je reageren via onderstaande link / button of emailen naar info@waddenvacatures.nl

of via onderstaand formulier

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid