Receptie medewerker Terschelling

Wij zoeken een spontane collega voor de functie als receptionist bij onze Camping :-) We bieden een prachtige werkplek een zeer goed salaris. Huisvesting in overleg!

Publicatiedatum: 22 mrt 2023
15 apr 2023 - 1 sep 2023
Terschelling
8882 HE
32 - 38 uur
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Als medewerker(ster) op de receptie verwerk je online boekingen, beantwoord je e-mail en de telefoon, je ontvangt gasten en doet je diverse werkzaamheden om het bedrijf in goede banen te leiden. Wij zijn een gezinscamping waar ook rustige volwassenen welkom zijn naast de dagelijkse werkzaamheden is er meer dan genoeg afwisseling want er is altijd wel iets te doen of te regelen :-)

Wat we van jou verwachten

Als medewerker receptie ben jij minimaal 19 jaar, spontaan en kun je de gasten een warm welkom geven. Je bent representatief, punctueel en je kan redelijk met de computer omgaan. Jouw inzet vinden we belangrijker dan ervaring want alles is te leren!

Je bent beschikbaar in de periode mei, juni, juli en aug of een gedeelte daarvan.

Wat we je bieden

Naast de dagelijkse werkzaamheden is er meer dan genoeg afwisseling. Zoals we hier op de Kooi zeggen: ‘Never a dull moment’. We bieden een prachtig bedrijf om te werken, een leuk gezellig team, gratis huisvesting, een uitstekend salaris, gratis lunch en avondeten op werkdagen, gratis gebruik van wasserette en nog veel meer. Onze vacatures zijn per aanvang maart, april of mei, juni, juli en augustus. Werkuren en de totale periode die je wilt komen werken bepalen we in overleg samen met jou. Je kan ook samen met 1 of meerdere vrienden of vriendinnen komen werken.

Lijkt het je leuk om een periode op Terschelling door te brengen reageer dan direct en zorg voor jouw baantje op Terschelling. Tot ziens op Terschelling, Dirk-Jan en Marloes

Wie we zijn

Camping de Kooi is een prachtige camping, gelegen midden op het eiland Terschelling, tussen de leuke uitgaansdorpjes West en Midsland in. Het noordzeestrand is nog geen 15 minuten fietsen. Naast de camping ligt een duinmeer voor een verfrissende duik voor of na je werk. De Kooi is een gezinscamping waar ook rustige volwassenen welkom zijn.

Van 9 juni tot 19 juni is er Oerol. Een leuk festival waarbij er ook DJ’s en leuke optredens in en om het eetcafé zijn. En van begin juli tot eind augustus is het zomerseizoen en komen veelal de gezinnen. Het is een toeristisch bedrijf zonder van die lelijke stacaravans. Dus veel echte vriendelijke vakantiegangers. Op de camping is een leuk eetcafé met ruim terras en een zeer verrassende keuken. Wil je nog meer weten van wie wij zijn? Kijk dan ook eens op campingdekooi.nl.

Informatie sollicitatie

Wil je solliciteren of heb je meer info nodig? Stuur dan een mail naar mail@campingdekooi.nl of app/bel met Dirk-Jan en Marloes op 0625003648. Graag tot ziens op de Kooi.

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden