Bedieningsmedewerkers (Fulltime incl inwong Vlieland)

Nog even en dan kunnen wij onze gasten weer op zijn puurst laten genieten! Wil jij dat net zo graag als ons? Kom dan werken in de bediening van Puur Vlieland!

Publicatiedatum: 22 jul 2021
Vlieland
8899AD
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Wij zijn op zoek naar bedieningsmedewerkers. Jong, spontaan en enthousiast. Ervaring is een pre. Ook voor mensen met meer ervaring hebben we een plaatsje…

Samen met het team zorg je voor dat verkoelende dranken en de lekkerste verse gerechten snel geserveerd worden in ons restaurant en op het terras. Je hebt oog voor detail en bent pas tevreden als jouw gast het naar zijn zin heeft.

Wat we van jou verwachten

Bij jou staat de beleving van de gast voorop; je bent een kei in gastvrijheid. Bij voorkeur heb je al de nodige ervaring in een restaurant of eetcafé. Je bent makkelijk in de omgang naar zowel naar de gast als naar collega’s.

Wat we je bieden


  • Salaris in overleg en op basis huidige CAO

  • In overleg is er gedeelde woonruimte.

  • Puur Vlieland Team biedt gezamenlijke huisvesting / woonruimte voor het team.

Wie we zijn

Midden in het gezellig dorp Oost Vlieland ligt Puur. Geopend sinds 2004, met een knus restaurant en een groot overdekt terras achter. In het voorjaar van 2020 is Puur volledig vernieuwd en gerestyled. Op warme dagen is het heerlijk zitten op het voor en achterterras in de heerlijke middagzon. De gasten die Puur bezoeken variëren van 8 tot 88 jaar. Stellen, families en groepjes, jong en oud, er is voor bijna iedereen wel een plaatsje.

Op de menukaart vind je veelal mediterrane gerechten, met links en rechts een knipoog naar eilander producten. Alle bereidingen, vanaf de crispy pizzabodem tot de lasagnes zijn vers.
Heerlijke mediterrane wijnen, eilander biertjes, en verse Italiaanse koffies behoren tot het assortiment.

Informatie sollicitatie

Sollicitaties ontvangen wij graag met CV en eventuele relevante referenties via onderstaand formulier of per email aan: Mevrouw Otten Puur Vlieland e-mail: puurvlielandmail@hetnet.nl

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden