Pizza kok / Pizzaiolo (werken en wonen op Ameland)

De perfecte pizza begint met een goede bodem. Een goede bodem begint bij het beste deeg! Onze pizza's worden traditioneel bereid, met zorg en aandacht voor het lekkerste resultaat! Voor dit restaurant zoeken wij een ervaren pizzabakker / pizza-kok.

Publicatiedatum: 25 jun 2022
29 jun 2022 - 29 jun 2023
Ameland
9164KA
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Laat jij iedere pizza net zo lekker smaken als de vorige? Huisgemaakt en vers vanaf de basis dat is helemaal jouw ding, passie voor pizza dat is wat jij hebt! Bij dit restaurant wordt jij (mede)verantwoordelijk voor de bereiding van de huisgemaakte pizza's. Vanaf het deeg tot en met de topping zorg jij er met jouw collega's voor dat alleen perfecte pizza's op de pas komen.

Wij werken met een elektrische steenoven waar 8 pizza's tegelijk in kunnen. Gemiddeld verkopen we op drukke dagen rond de 100 pizza's. Onze Pizza's verkopen wij naast de andere gerechten op de kaart de gehele dag. Als lunchgerecht, slices als borrelhap of diner.

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken een pizzabakker met ervaring. Het maken van deeg en sauzen kent voor jou geen geheimen. Goede planning en voorbereidingen zijn jouw kracht. Let's make Pizza!

Gezien de samenstelling van het team is het van belang dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Je bent een collegiale medewerker die de andere koks graag een handje helpt zoals ze dit ook bij jou doen.

Wat we je bieden

Waddenvacatures recruitment verzorgt de werving & selectie voor deze vacature. Het sollicitatiegesprek voer je aan tafel bij onze opdrachtgever. Bij gebleken geschiktheid bied de werkgever na proeftijd een jaarcontract aan.

  • beloning en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Recreatie, dit houdt onder andere in een toeslag van 25% op de gewerkte uren op zondagen,
  • een hecht en stabiel team, dat bestaat uit horeca-professionals,
  • een jaar betrekking met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd,
  • een overeenkomst op basis van 38 uur per week, indien nodig zeer goede woonvoorziening,
  • allerlei extra’s zoals goede fooi, werkkleding en kosteloos deelname aan trainingen en cursussen.
  • Huisvesting in één van de aangeboden woonvoorzieningen van de werkgever

Het salaris wordt definitief vastgesteld op basis van leeftijd en ervaring en bedraagt tussen de € 1750 en € 2500 bruto per maand.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Onze opdrachtgever is een groot horeca / recreatie bedrijf op het eiland Ameland. Het bedrijf organiseert tezamen met professionele partijen meerdere evenementen per jaar. Er is daarom altijd wat te beleven en dat maakt jouw werk niet snel zal gaan vervelen ;-)

Informatie sollicitatie

Ben jij de pizzabakker die wij zoeken en lijkt het je leuk om voor een langere termijn op Ameland te komen wonen en werken? Reageer dan snel op onze vacature!

of via onderstaand formulier

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid