Parttime schoonmaker restaurant Texel (incl huisvesting)

Kom jij werken bij het leukste familierestaurant van de Koog? Wij zoeken een parttime schoonmaker!

Publicatiedatum: 4 feb 2023
17 feb 2023 - 1 dec 2023
Texel
1796CH
20 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

In dit gezellige familierestaurant staat persoonlijke aandacht centraal. Als de gast blij is dan zijn wij dat ook, dat is ons recept voor gastvrijheid. Maar waar zou onze gastvrijheid zijn zonder een verzorgd terras, een schoon restaurant en smetteloze bedrijfskleding? Voor deze job zoeken wij een zelfstandige persoon die weet dat er altijd genoeg te doen is maar er toch altijd voor weet te zorgen dat alles op tijd weer spic en pan is.

Wat we van jou verwachten

Ben jij die zorgzame persoon met een goed oog voor schoon met eigen inzicht in wat er allemaal kan maar vooral ook moet gebeuren? Wassen schoonmaken opruimen er is genoeg te doen dus het plannen van het werk kunnen wij aan jou overlaten.

Wat we je bieden

Wij bieden een parttime baan voor 4 tot 5 dagen per week. Jouw werkdagen starten om 07:30 en je werkt tot ca 12:00. om half 8 beginnen. Wij bieden een werkweek van rond de 20 uur. Er zijn mogelijkheden tot uitbreiding van de uren, mede afhankelijk van de werkzaamheden die je in ons bedrijf kunt en wilt uitvoeren.

Woonruimte in een van de kamers is aanwezig!De kosten voor de huisvesting bedragen max € 65 per week en wordt verrekend met de fooien die je ontvangt. De aangeboden huisvesting is inclusief avondmaaltijd op jouw werkdagen.

Jouw salaris wordt ingeschaald naar kennis, leeftijd en ervaring in functiegroep III Horeca CAO

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Heb jij in deze baan gevonden wat je zoekt? Solliciteer direct via onderstaand sollicitatieformulier of per email op recruitment@waddenvacatures.nl

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid