Ontbijtmedewerker Hotel 2023 (incl huisvesting)

Kom werken op Ameland! Voor een hotel café restaurant op Ameland zoeken wij vanaf maart 2023 een nieuwe collega voor de functie van ontbijtmedewerker.

Publicatiedatum: 1 dec 2022
1 mrt 2023 - 1 nov 2023
Ameland
9164KL
25 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Lijkt het jou leuk om bij een hotel op Ameland te werken? De functie van ontbijtmedewerker is een baan voor vroege vogels. Als iedereen in het hotel zich nog een keertje omdraait ben jij al bezig om de ontbijtzaal voor te bereiden en aan de hand van de kamerbezetting het ontbijtbuffet voor te bereiden.

Als ontbijtmedewerker werk je van 7:30 tot 12:30, het voordeel van vroeg beginnen is dat je de middag lekker voor jezelf hebt.Wil je het liefst zo veel mogelijk werken? Geen punt want jouw functie kan uitgebreid worden met werken in de huishouding en de bediening.

Wat we van jou verwachten

Hou jij van afwisseling in jouw werk en wil je voor een korte of langere tijd op Ameland werken? Wij komen graag met jou in contact!

Wat we je bieden

Een leuke baan op het eiland Ameland
Salaris naar leeftijd kennis en ervaring
Personeelshuisvesting in overleg beschikbaar
Parttime dienstverband tussen 25 en max 36 uur
Een jaarcontract (of korter indien gewenst)


Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Heb jij interesse in een leuke baan op Ameland en zie jij je zelf al werken bij dit Hotel? Solliciteer dan via onderstaand sollicitatie formulier of via onze whatsapp chatbot functie.

of via onderstaand formulier

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid