Ontbijtmedewerker/Frontoffice medewerker (M/V, fulltime)

Voor een van de mooiste hotels op Ameland zoeken wij een leuke collega voor frontoffice en ontbijt!

Publicatiedatum: 29 nov 2023
1 mrt 2024 - 1 nov 2024
Ameland
9163GL
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wij zijn op zoek naar leuke collega's die het team van dit moderne en gezellige Hotel kunnen komen versterken.

Voor deze functie ben jij geschikt als je graag schakelt en niet op 1 vaste plek blijft zitten. Klaar staan om de gasten bij de receptie te helpen met in/uit-checken, voorzien van informatie of bijspringen tijdens de spitsuren van het ontbijt. Jij bent de spin in het web die alles draaiende houdt en zorgt voor de communicatie tussen de collega’s.

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken gezellige collega's die zich als een vis in het water voelen in het hotelwezen. Bij voorkeur heb je al enige ervaring in een soortgelijke functie, affiniteit met de werkzaamheden is het allerbelangrijkst. Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten die vloeiend Nederlands en de Engelse en/of Duitse taal spreken. 

Wat we je bieden

Wij bieden je een baan bij één gastvrij Hotel in een gezellige werkomgeving met een aantrekkelijk salaris! Huisvesting is aanwezig, onze voorkeur gaat echter uit naar kandidaten met eigen woon / verblijf ruimte op Ameland. Woon je in de buurt van Holwerd dan zou je kunnen forenzen. 

Uren kunnen in overleg bepaald worden, er is maximaal 38 uur per week mogelijk. Het betreft een seizoen contract van 1 maart tot 1 november 2024. Bij wederzijds tevredenheid zijn we altijd bereid om het gesprek aan te gaan om dit om te zetten in een vaste aanstelling.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email op info@waddenvacatures.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid