Ontbijt medewerker Hotel (fulltime Ameland)

Als ontbijtmedewerker maak jij het verblijf van de gasten compleet. Samen met jou zorgen wij voor tevreden gasten. Voor deze vacature zoeken we een leuke jongedame of -heer die het leuk lijkt om onze gasten op Ameland een fantastisch ontbijt te verzorgen.

Publicatiedatum: 4 jun 2023
1 jul 2023
Ameland
9163HR
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Als ontbijtmedewerker zorg je er voor dat op basis van de bezetting van de kamers een heerlijk verzorgd ontbijt voor de gasten klaar staat. Jouw dag begint als onze gasten nog moeten opstaan. Je bakt de broodjes af en zorgt voor de voorbereidingen voor het ontbijt. Van vers beleg tot en met de koffie en thee kunnen jij zorgt er voor dat onze gasten niets te kort komen. Na het ontbijt ruim je alles netjes op en neem je alvast de volgende dag met ons door.

Jij hebt het in je als je:

  • Verwachtingen van gasten wilt overtreffen.
  • Jouw collega’s als familie ziet. Plezier maken hoort er ook bij
  • Houdt van de afwisseling in jouw werk
  • Lekker de schouders er onder te zetten op een drukke werkdag
  • Op zoek bent naar een vaste baan, op Ameland woont of wilt komen wonen

Wat we van jou verwachten

Hou jij van afwisseling in jouw werk, is horeca jouw ding en wil je voor langere tijd op Ameland werken? Wij komen graag met jou in contact!

Jij draait je hand niet om voor:

  • Een vrolijke goedemorgen en een gezellige babbel met de gasten
  • Goede voorbereiding van het ontbijt
  • Een smetteloze ontbijtzaal voor, tijdens en na het ontbijt

Wat we je bieden

Een leuke baan bij een mooie en gezellig hotel vlakbij het centrum van Nes op Ameland. Salaris € 2100 netto op basis van fulltime contract (21 jaar en ouder). De functie is zowel parttime als fulltime te betrekken, bij een fulltime baan zorgen we ervoor dat je ook inzetbaar bent op andere werkzaamheden in het Hotel.

Huisvesting in overleg

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Is deze baan iets voor jou, wij horen het graag! Solliciteren kan via het sollicitatie formulier of telefonisch op 0610062067

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid