Ontbijt- bediening medewerker

Is gastvrijheid jouw tweede natuur? Creëer jij samen met jouw creatieve collega’s van de keuken een smaakvolle culinaire beleving voor jouw gasten? Als ontbijt- bediening medewerker kun jij je helemaal laten gaan!

Publicatiedatum: 10 jul 2020
14 jul 2020 - 1 okt 2020
Texel
1796 NK
20 - 32 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wij zoeken leuke collega’s die net als wij passie hebben voor gastvrijheid. Want gastvrijheid is als liefde; dat ontvang je en is niet te koop. Ben jij het roerend met ons eens? Reageer dan snel en kom werken bij Hotel Tatenhove!

De werkzaamheden bestaan uit het verwelkomen van de gasten, bedienen van onze gasten in de lounge en op het terras, het uitserveren van het diner en het lopen van ontbijt- of avonddiensten. Kortom, samen met je collega’s onze gasten een onvergetelijk verblijf bezorgen!

Voor deze functie zijn wij op zoek naar parttimers en weekend / vakantiekrachten!

Wat we van jou verwachten

Je bent gastvrij, flexibel en spontaan en zorgt er graag voor dat het aan de gasten niets ontbreekt. Jij doet je werk met een glimlach want een glimlach kost je niets en doet wonderen! Zie jij jezelf al werken bij Hotel Tatenhove? Dan komen we graag met jou in contact. Na een kennismakingsgesprek kunnen we direct een proefochtend inplannen.

Wat we je bieden

Een afwisselende en leuke baan bij Landgoed Hotel Tatenhove. De functie als medewerker bediening kan zowel fulltime als parttime worden betrokken; het aantal te werken uren bepalen wij in overleg met jou. Werktijden variëren vanochtend tot middagen avond.

Wie we zijn

Landgoed Hotel Tatenhove is gelegen op één van de mooiste plekjes van Texel. Het hotel is omgeven door natuur en heeft een unieke ligging aan de zuidelijke rand van badplaats ‘De Koog’. Het strand, het dennenbos, Nationaal Park Duinen van Texel, en het centrum van het dorp zijn te voet gemakkelijk te bereiken.

Informatie sollicitatie

Het is de kunst om kansen te grijpen. Grijp jij deze kans? Sollicitaties ontvangen wij graag met CV via onderstaand formulier of op info@hoteltatenhove.nl
Voor meer informatie kun je bellen met: Dhr. Angar van der Spek tel. 0222317274

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden