Noordsee: Medewerker Reserveringen

Wonen en werken op een unieke locatie, met het strand en bos naast de deur: Are you ready to embark on a new adventure?

Publicatiedatum: 1 dec 2021
Ameland
9163GN
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Ziet jou dag er binnenkort zo uit?

Het staat natuurlijk voorop dat geen dag hetzelfde is. Je werkt in een dynamische omgeving, waar onze gasten centraal staan en jouw takenpakket ontzettend gevarieerd is.

Boekingen, bevestigingen en betalingen… Ze komen allemaal over jouw bureau. Jij bent namelijk de spin in het groepsreserveringen-web. Je beheert de gehele reservering van Meeting & Events en bent verantwoordelijk voor het informeren van gasten, het maken van een offerte en het optimaal afstemmen van de wensen van de gast omtrent de groepsreserveringen. Daarnaast zal je de Front Office afdeling ondersteunen waar nodig. Zo zal je de gasten welkom heten, in- en uitchecken en antwoord geven op al hun vragen. Zowel telefonisch en per e-mail als face-to-face sta jij communicatief sterk.

Oftewel een hele afwisselende baan waarin flexibiliteit voorop staat!

Over WestCord Hotel Noordsee

Je gaat aan de slag in Hotel Noordsee, gelegen in het gezellige dorpje Nes. Ameland is een toeristisch eiland met mooie stranden, fijne bossen en heidevlaktes, volop mooie natuur en outdoor-mogelijkheden! Daarnaast zijn er een aantal gezellige dorpjes, met de nodige kroegen en natuurlijk vind je aan het strand meerdere strandpaviljoens!

Maar… werken bij WestCord betekent niet alleen maar rennen en zweten tijdens je shift. Want, naast een harde werker, zijn wij ook op zoek naar iemand die met ons de zee induikt, iemand die het leuk vind om nieuwe mensen te leren kennen, vrije uren zonnend of surfend door te brengen op het strand, iemand die de werkdag af wil sluiten met een gezellige borrel of een kampvuur op het strand! Want naast dat we collega’s zijn, zijn we ook een hechte familie bij WestCord.

Wat we van jou verwachten

Ben jij wellicht onze nieuwe collega?


 • Gastvrij, open en spontaan: Dit zijn jouw eigenschappen!

 • De horeca is bij jou niet onbekend: jij hebt werkervaring in eenzelfde functie!

 • Je bent opzoek naar een fulltime baan;

 • Dat extra stapje, speciale welkom en persoonlijke aandacht
  geef jij aan elke gast!

 • Onze internationale gasten kun jij ook te woord staan, je beheerst de Engelse taal vloeiend en het liefst nog een andere vreemde taal;

 • Je hebt een flexibele instelling en géén 9 tot 5 mentaliteit;

 • Samen met jouw collega’s maak jij van elke dag een nieuw avontuur!

Wat we je bieden

 • Groeikracht: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien.
 • Interne kost en inwoning
 • Betrouwbaarheid: Salaris altijd op tijd volgens de CAO normen, daarnaast bouw je ook vakantie uren en vakantiegeld op.
 • 30/30 Member: Naast het salaris, wat altijd op tijd gestort wordt, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels// 30% korting op WestCord producten // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // een medewerkers bonus wanneer jij een nieuwe collega aandraagt // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie.
 • Aanbrengbonus: Een netto bonus van 250 euro, wanneer je voor ons een nieuw personeelslid vindt!
 • Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.
 • Heb jij het WestCord DNA in je?! Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen!

Wie we zijn

Al doet de naam soms anders vermoeden: WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf. Het begon allemaal in 1968 toen bakker Emo Westers voor zijn zoon Harry Hotel de Wadden op Vlieland kocht. Dit hotel hebben we nog steeds.

Inmiddels zijn daar in de afgelopen jaren 15 hotels verspreid over Nederland bijgekomen. Wij zijn echter geen hotelverzamelaars, maar hotelier. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht. De uitbreiding in aantal hotels en met name de hotels die we nieuw bouwen zien wij als een doorontwikkeling van ons bedrijf.

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Vul direct het onderstaande sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0517-432040
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden